myhabibysuperb.com

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (11)

Posted by ckyndyg On January - 20 - 2013 0 Comment

Hola!

Salah satu minuman kegemaran saya dan suami yang mesti ada di dalam stok semasa bulan puasa ialah Performance Drink. Rasa orennya yang diminum sejuk-sejuk amat sedap sekali.Nyaman nya…Masa menyusukan anak pun bagus jugak kalau minum ni. bersilih ganti dengan air suam. Dengan segelas Performance Drink, boleh minum segelas lagi air suam after 2 jam. Tak rasa haus sangat bila ambik Performance Drink ni.

pd2Performance Drink terhasil dari hasil ujian makmal oleh Shaklee bersama atlit yang high level (bukan atlit-atlit yang biasa tu). High Level! Adalah didapati individu yang meminum Performance Drink dapat:

1. Membekalkan tiga jenis karbohidrat bagi tenaga dan stamina.

2. Meminimumkan kehilangan cecair untuk memantapkan hidrasi badan. Kurang rasa haus.

3. Minuman ahli sukan yang mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna untuk membantu mencegah dehydration, fungsinya macam air isotonik. Ringkasnya, ia mengalirkan elektrolit sepenuhnya ke seluruh badan, termasuklah kalsium & magnesium (tiada pada minuman isotonik jenama lain).

4. Menstabilkan paras glukosa di dalam darah untuk mengekalkan tenaga berterusan, serta menambah stamina.

5. Membantu tubuh menjaga kestabilan bendalir agar tidak kekeringan

6. Mengandungi formula karbohidrat unik Shaklee iaitu OPTICARB yang membekalkan tenaga serta merta. Opticarb ialah rangkaian karbohidrat yang memberikan kita tenaga berterusan tanpa mengganggu kestabilan gula dalam darah kita.

Golongan yang sesuai meminum Performance Drink ialah:

– Aktif bersukan
– Pekerja di ‘site’ yang di bawah cuaca panas
– Pesakit yang sukar minum air suam @ memerlukan air yang banyak (cth, kanser- selepas kemoterapi)
– Anak-anak yang demam
– Orang yang berpuasa (diambil semasa sahur dan berbuka).
– Pesakit gout.
– Pesakit kencing manis
– Ibu yang menyusukan anak.
– Ibu hamil yang mengalami muntah kronik (terutama muntah air) akibat dari morning sickness, dan tiada selera makan.
– Individu yang hendak mengerjakan Haji atau Umrah
– Individu yang kurang minum air.
– Individu yang kerap sakit kepala.
– Individu yang demam
– Individu yang letih lepas seharian bekerja
– Individu yang ingin menggantikan minuman ringan terutama yang berkarbonat (kerana Performance Drink tiada karbonat!)

Ringkasnya Performance Drink ni membekalkan tenaga, mengandungi sedikit natrium bagi mempercepatkan penyerapan cecair oleh tubuh dan kita pun rasa kurang haus. Dapatkan Performance drink sekarang dan cuba 1 can untuk dapatkan free gift.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuh atau  mencegah sebarang penyakit. Sila dapatkan nasihat daripada Doktor atau  pakar yang berkaitan dengan penyakit-penyakit yang dihadapi. * This product is not intended to diagnose, treat, cure,or prevent any diseases. Please consult your Doctor for any illness you faced. � * Saya adalah wakil Shaklee anda dan penghantaran turut dihantar ke seluruh pelosok negeri/negara. Pilihan pengambilan order sendiri di rumah saya atau jumpa di suatu tempat di kawasan Semariang, Petra Jaya, Matang dan Wisma Saberkas, Kuching Sarawak. Sebarang pertanyaan, sila sms atau hubungi Dayang Norasikin di 012-8585813 atau email ckyndyg206@gmail.com. Anda boleh juga pm saya di fb.

Anda mungkin meminati artikel ini :