myhabibysuperb.com

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (15)

Posted by ckyndyg On August - 4 - 2013 0 Comment

Hola!

 

Tak lama lagi kita nak raya bagi yang muslim. Nak jalan-jalan gi rumah emak, sanak saudara, kawan-kawan ataupun jiran tetangga tetapi ibu bapa mengalami sakit lutut? Sakit sendi? Sengal-sengal sendi?  Ada berita baik kepada mereka yang ingin mengurangkan rasa sakit dan plan nak jalan sekeluarga. Seiring usia kita semakin meningkat, tubuh kita akan hilang keupayaan untuk memperbaharui dan mengekalkan struktur tulang rawan dan sendi yang sihat yang menyebabkan kita sukar bergerak. Oleh itu, rebut peluang terbaik bulan Ogos ni promosi Advanced Joint Health Tablet- (AJHT)

Bahagian lutut yang sering sakit dan dialami orang tua

Bahagian lutut yang sering sakit dan dialami orang tua

Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendi-sendi. 

Shaklee Advanced Joint Health Tablet mengandungi ekstrak unik Boswellia aktif dengan paten tertunda, ekstrak Jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan. Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formula sayur-sayuran 100%.

Rawat sakit sendi dengan berkesan
Rawat sakit sendi dengan berkesan

Joint Health Tablet (JHT) Shaklee adalah makanan tambahan yang memelihara kesihatan sendi-sendi tubuh badan. Dalam tubuh badan kita terdapat beberapa sendi yang sering bekerja bagi memastikan setiap pergerakan dapat dilakukan. Kajian klinikal mendapati ekstrak boswelia dalam Advanced Joint Health Tablet berkesan dalam masa 5 hari pengambilan dan ia lebih berkesan berbanding jenama terkemuka Osteo Bi-Flex®1 dalam kategori yang sama.

Bagaimana Joint Health Tablet Shaklee memberi kesan dalam masa 5 hari?

  1. menyokong keselesaan sendi (ekstrak boswellia yang ada di dalam JHT ini akan halang bahan kimia dari terbentuk dan menyerang tulang rawan)
  2. bertindak sebagai kusyen (ekstrak jagung berfungsi mengekalkan tulang rawan)
  3. memelihara tisu penyambung yang sihat (kandungan zinc, manganese, vitamin c dan copper akan bertindak membekalkan sokongan nutrien untuk kolagen dan menjadi komponen tisu penyambung)

Bayangkan jika salah satu sendi gagal berfungsi, pastilah pergerakan jadi terbatas. Lebih-lebih lagi kita memang hidup dalam keadaan yang serba aktif. Kesihatan sendi dapat dijaga dengan mengambil makanan dan makanan tambahan yang ada fungsi memelihara sendi. Joint Health Tablet Shaklee adalah salah satu pilihan yang terbaik kerana kesan yang cepat akan diperolehi.

Boleh dapatkan set Joint ni jugak untuk kedua-dua ibu bapa iaitu tambah OsteMatrix dan Omega untuk rawat sendi juga.

Sementara Joint ni promosi pada bulan ini.

 

PM: www.facebook.com/Myhabibysuperbshaklee

Call/sms: 012-8585 813

 

 

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuh atau  mencegah sebarang penyakit. Sila dapatkan nasihat daripada Doktor atau  pakar yang berkaitan dengan penyakit-penyakit yang dihadapi. * This product is not intended to diagnose, treat, cure,or prevent any diseases. Please consult your Doctor for any illness you faced. � * Saya adalah wakil Shaklee anda dan penghantaran turut dihantar ke seluruh pelosok negeri/negara. Pilihan pengambilan order sendiri di rumah saya atau jumpa di suatu tempat di kawasan Semariang, Petra Jaya, Matang dan Wisma Saberkas, Kuching Sarawak. Sebarang pertanyaan, sila sms atau hubungi Dayang Norasikin di 012-8585813 atau email ckyndyg206@gmail.com. Anda boleh juga pm saya di fb.

Anda mungkin meminati artikel ini :