myhabibysuperb.com

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (7)

Posted by ckyndyg On October - 7 - 2013 0 Comment

Hola!

Hajat dihati rasa nak beli tapi bajet pula lari. Pigmentasi pula semakin mengganas di kulit muka terutamanya di bahagian bawah mata. Ish, susah betul nak buat pilihan. Tapi yang bestnya bulan ni promosi Collagen Powder Shaklee yang tiada tandingan khasiat dan keberkesannnya dengan Collagen lain. Semulajadi, confirm berkesan kerana ianya produk yang terhasil dari ujian klinikal yang dijalankan oleh Shaklee sehinggalah ia benar-benar terbukti berkesan selepas 8 minggu penggunannya.

Perubahan kulit yang jelas akibat pengambilan Collagen

Perubahan kulit yang jelas akibat pengambilan Collagen

Apa sebenarnya KOLAGEN ni?

  • Kolagen sebenarnya tisu penyambung yang membantu dalm mengekalkan kekuatan dan keanjalan kulit, rambut, kuku, otot, ligamen, tulang, sendi, tendon, mata, gusi dan saluran darah kita. Lebih kurang 72% daripada kulit kita adalah kolagen. Kornia@mata kita pun terhasil dari kolagen. Manakala 80% pula tulang kita adalah kolagen.

Apa Fungsi Kolagen dalam badan kita?

  • Kolagen banyak membantu dalam kecantikan dan kesihatan kita khasnya golongan hawa. Kolagen juga bertindak untuk mengekalkan badan kita maintain muda, anti-penuaan mencegah penyakit dan meningkatkan kesihatan badan kita. Kolagen berfungsi melindungi organ dalam badan kita seperti jantung, saluran darah, sel otak, hati, perut dan organ dalaman lain.

Kenapa mesti pilih Collagen Powder Shaklee?

    • Dihasilkan daripada kolagen bermolekul  sangat ringan iaitu lebih kurang 1,000 dalton dan 3,000 asid amino.  Badan kita tak boleh hasilkan asid amino sendiri.Asid amino yang menyumbang kepada kesihatan sistem saraf, struktur otot, pengeluaran hormon, organ-organ penting dan struktur sel. Ia benar-benar penting untuk kesihatan. Jika anda tidak mendapat asid amino yang cukup dalam diet anda, kesihatan anda boleh terjejas. Asid amino penting yang rendah dikaitkan dengan gejala seperti keresahan, penumpuan yang lemah, keletihan, kemurungan, dan ketidakseimbangan hormon. Paling bestnya kandungan asid amino dalam kolagen ini ialah 3,000. Kalau kolagen yang biasa-biasa, kandugan asid amino hanyalah dalam 20-50 saja.
    • Untuk pengetahuan anda juga, pastikan anda mendapatkan kolagen yang mempunyai molekul yang sangat rendah dan ringan. Ini supaya proses penyerapan berlaku dengan mudah dalam badan dan usus kita. No wonder collagen powder Shaklee dapat dilihat hasil kat kulit kita dalam masa 2 minggu saja.
    • Collagen ini mempunyai sel kesepaduan yang sangat tinggi dan mempunyai kapasiti yang berfungsi untuk mengekalkan kelembapan kulit kita. Kandungan 1 gm asid hialuronik boleh menahan air sebanyak 6 liter. Wallah!
    • Tiada bahan pengawet
    • Tiada pewarna tiruan
    • Semulajadi
Mudah menyerap ke dalam kulit kita

Mudah menyerap ke dalam kulit kita

Apa hasilnya sekiranya anda ambil Collagen Powder Shaklee yang hebat ini?

    • Menyokong pembentukan tisu penyambung (kolagen)
    • Kulit lebih anjal
    • Kulit lebih lembut 
    • Kulit lebih lembap
    • Kulit lebih cerah
    • Mengurangkan pigmentasi
    • Rambut, kuku lebih subur (rambut saya kehitaman dan berkilat- lepas ambil 5 sachet collagen setiap malam)
    • Menegang payudara dan punggung
    • Memudahkan pergerakan – bahagian sendi lebih selesa
    • Menghidupkan sel kulit yang mati / rosak
    • Mengurangkan garis kedutan terutamanya di bahagian bawah mata
    • Memperbaiki metabolisme badan kita
    • ANTI-PENUAAN
Kulit cantik, rambut subur

Kulit cantik, rambut subur

Wallah! Betapa hebatnya Collagen Powder Shaklee kan. Saya pula dah mula kembali makan collagen setiap malam selepas collagen promosi buy 6 free 1. Rugi pulak rasa kalau tak rebut masa harga promosi ni.

Berminat nak try dan rasa hasilnya sendiri? Hubungi 012-8585 813 -Whatsapp, sms, call, we chat anytime. Nak tanya pun boleh.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuh atau  mencegah sebarang penyakit. Sila dapatkan nasihat daripada Doktor atau  pakar yang berkaitan dengan penyakit-penyakit yang dihadapi. * This product is not intended to diagnose, treat, cure,or prevent any diseases. Please consult your Doctor for any illness you faced. � * Saya adalah wakil Shaklee anda dan penghantaran turut dihantar ke seluruh pelosok negeri/negara. Pilihan pengambilan order sendiri di rumah saya atau jumpa di suatu tempat di kawasan Semariang, Petra Jaya, Matang dan Wisma Saberkas, Kuching Sarawak. Sebarang pertanyaan, sila sms atau hubungi Dayang Norasikin di 012-8585813 atau email ckyndyg206@gmail.com. Anda boleh juga pm saya di fb.

Anda mungkin meminati artikel ini :