myhabibysuperb.com

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (16)

Posted by ckyndyg On October - 24 - 2013 0 Comment

Hola!

Dah lama tak update kedai online saya selepas kedai saya kena ‘ceroboh’@hacked oleh entah siapa gerangannya terror sangat hacked kedai online saya ni. Oleh sebab itu juga saya dilarang untuk update kedai saya untuk beberapa hari. Rindu sangat-sangat nak update kedai saya ni. hehehehe…

Sekarang tengah bercuti di Negara Singapura dan berasa seronok sekali kerana dapat bersama-sama anak-anak dan suami tersayang di negara orang. Harap next year dapat menjengok ke negara lain pula.Atas keizinanNya saya berpeluang menjejak kaki ke negara Singa ini. Ada side income dari Shaklee laaa saya berpeluang membawa anak-anak ke negara orang dan berpeluang pulak melihat fountain show di depan Marina Bay Shopping Complex.

Bukan saja ada tambahan dari segi pendapatan bulanan, bahkan saya berpeluang pergi mengikuti Convention Shaklee sekiranya saya memenuhi syarat-syarat untuk mengikuti Convention Shaklee seperti mengerjakan Umrah. Alangkah bertuahnya dapat pergi free dengan layanan 5 star- yang dimaklumkan oleh mereka yang layak menerima bonus lawatan ke negara asing ataupun domestik seperti Kota Kinabalu Sabah pun adaaa. Bestkan.

Membantu, menghulur dan memberi

Membantu, menghulur dan memberi

Selain itu kan, bagi mereka yang juga memenuhi syarat-syarat seperti memperolehi group uv@point yang beribu-ribu (lebih 10,000) lemon setiap bulan berturut-turut juga berpeluang mendapat Car Bonus lah pulak. Insya Allah saya akan berpeluang mengecapi keistimewaan ini suatu hari kelak. Amin. Anda pulak tak terlepas juga sekiranya anda rajin berusaha, bersemangat kental, berhati waja dan ingin belajar untuk mengikuti jejak langkah kami yang telah menjadi ahli Shaklee bersama grup kami.

Grup mesra keluarga

Grup mesra keluarga

Nak jadi ahli ada dua cara.
1. Hanya bayar yuran keahlian sebanyak RM65.00 seluruh Malaysia. Cuma beza dari kos pos memberkit je tak sama. Bagi di Semenanjung, anda perlu tanggung kos pos RM10.00 manakala bagi dari Sabah Sarawak pula, anda perlu biaya kos pos RM20.00. Jadi, anda perlu bayar RM75.00 (Semenanjung) dan RM85.00 (Sabah Sarawak). Register akan saya buat segalanya cuma anda perlu beri detail kepada saya untuk Register Online.

2. Membeli sehingga RM650 ke atas atau bersamaan 200UV telah melayakkan anda mendapat KEAHLIAN PERCUMA seumur hidup. Cara ini selepas membeli belah, anda telah pun layak mnjadi Ahli Shaklee secara PERCUMA.

member Shaklee dapat bonus yang menarik

member Shaklee dapat bonus yang menarik

Jadi, tak salah anda menjadi Ahli Shaklee untuk membeli suplemen untuk keluarga atau kawan-kawan anda. Anda boleh kumpul point @ UV bulanan yang tanpa anda sedari telah menjangkau 150UV dan itu telah melayakkan anda mendapat extra income pada bulan berikutnya lebih kurang RM25.00 ke atas.

Nak jadi ahli dengan saya? Nanti saya bimbing anda dan kita sama-sama belajar untuk menuju puncak kejayaan. Hehehehe…

Hubungi Sikin 012-8585 813 untuk sebarang pertanyaan ye.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuh atau  mencegah sebarang penyakit. Sila dapatkan nasihat daripada Doktor atau  pakar yang berkaitan dengan penyakit-penyakit yang dihadapi. * This product is not intended to diagnose, treat, cure,or prevent any diseases. Please consult your Doctor for any illness you faced. � * Saya adalah wakil Shaklee anda dan penghantaran turut dihantar ke seluruh pelosok negeri/negara. Pilihan pengambilan order sendiri di rumah saya atau jumpa di suatu tempat di kawasan Semariang, Petra Jaya, Matang dan Wisma Saberkas, Kuching Sarawak. Sebarang pertanyaan, sila sms atau hubungi Dayang Norasikin di 012-8585813 atau email ckyndyg206@gmail.com. Anda boleh juga pm saya di fb.

Anda mungkin meminati artikel ini :