Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (25)

Archive for February, 2014

Posted by ckyndyg On February - 27 - 2014 0 Comment

Ahha! Puas hati bila makan 2 biji VITALEA dan ia bersamaan 40 jenis hidangan lauk. Ini bermakna, untuk mendapatkan zat yang sama dengan 40 hidangan jenis lauk, kita kenalah makan 2 biji VITALEA. Hado berani makan sampai 40 jenis lauk tu? Sambil itu Vitalea turut memenuhi lompang nutrisi yang diperlukan badan kita. Confirm badan kita bertenagakan. Tablet Vita-Lea ini disaluti serbuk nutrisi – spirulina. Ia dihasilkan dengan kaedah terkini dan teknologi eksplosif yang kompleks, disebut  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On February - 26 - 2014 0 Comment

Hola! Baru-baru ini saya menerima whatsapp daripada seorang ibu mengandung dan ingin mengetahui apakah jenis suplemen yang boleh diambil apabila HB Low. Ibu tersebut amat bertuah kerana bulan ini kebetulan promosi salah satu suplemen yang WAJIB diambil oleh ibu mengandung yang mengalami HB Low iaitu VITALEA. HB rendah atau juga dikenali sebagai anemia berhubungkait dengan paras zat besi yang rendah. Anemia bermaksud kekurangan sel darah merah dan merupakan keadaan yang amat kerap berlaku dalam kalangan  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On February - 25 - 2014 0 Comment

Hola! Lain benar pula tajuk kali ni. Tapi yang pastinya nak bagitau tentang cara yang betul nak turunkan berat badan ataupun kurangkan inci saiz pinggang, punggul dan paha. Waaallllaaaa… bestnya. Semoga impian kita menjadi kenyataan kan. Lebih-lebih lagi bagi mereka yang semakin berusia, badan pula semakin berisi. Apa kes? Kenapa makin kita berusia badan kita semakin berisi? Apatah lagi selepas melahirkan anak. Beranak pinak. Tapi saya tak kata semua wanita mengalami masalah ini ~ berisi  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On February - 24 - 2014 4 Comments

Ahha! Saya terima sms daripada pengamal Alfalfa yang memaklumkan keputihan dia semakin menjadi-jadi lepas makan Alfalfa. Dia baru ambil beberapa minggu dan minggu ketiga apabila saya follow-up dia memaklumkan keputihan dia makin teruk diikuti bau yang kurang menyenangkan. Adakah dia mengalami Healing Crisis? Apa dia Healing Crisis? Salah seorang pengguna Shaklee: Orkid Kalas: “I hv been taking these supplements since 10 days ago. i can see the effect (healing crises) – body heaty, flu and coughing.  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On February - 23 - 2014 0 Comment

Hola! Saya nak memperkenalkan set penjagaan kulit wajah yang dapat membersih, mencerah dan menanggalkan kotoran dengan efektif untuk membersih muka yang kena jerawat, berminyak dan mengurangkan tanda-tanda penuaan. Parut jerawat ataupun jerawat sering hinggap di wajah yang kotor sehinggakan menyebabkan tahap keyakinan diri menurun. Jadi, jagalah kulit wajah dengan Enfuselle Shaklee yang membantu mereka yang mengalami kulit berjerawat dan berminyak. Kenali set ini bagaimana ia bertindak dan berfungsi ke atas kulit wajah kita. KATEGORI 2:  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On February - 21 - 2014 0 Comment

Hola!` Enfuselle mempunyai dua kategori produk pencuci muka. Salah satunya ialah untuk merawat kulit muka yang kering dan kusam. Kita mesti pilih krim yang bebas dari bahan kimia dan bahan-bahan berbahaya yang lain. Ia penting agar kulit tidak terdedah pada risiko kerosakan lain. Pilih produk yang mengandungi pelembap yang boleh meninggalkan kesan positif pada kulit. Sudah mencuba pelbagai produk kelembapan kulit namun semuanya gagal memberikan impak yang diingini. Berikut adalah jenis-jenis pencuci muka yang perlu digunakan  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On February - 20 - 2014 0 Comment

Hola! Kulit muka kusam, tidak bersih, tidak sihat dan tidak putih? Adakah anda sedang mencari set penjagaan wajah yang lengkap? Untuk mendapatkan kulit wajah yang bersih, tidak berminyak, tidak juga kering dan putih anda mestilah mendapatkan bahan penjagaan muka yang lengkap seperti Nutriwhite ini. Biasanya pencuci muka di pasaran bertekstur buih atau gel. Tapi kita tidak digalakkan untuk menggunakan produk seperti ini sepanjang masa. Ini kerana kedua-dua jenis pencuci seperti itu boleh membuang minyak di  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On February - 18 - 2014 0 Comment

Hola! Migrain amat menyeksakan kepala seseorang yang kena serangannya. Sakit kepala berdenyut-denyut dan berulang-ulang. Keadaan ini biasanya kena sebelah kepala dan kadang-kadang diikuti blind spots, semut-semut di tangan dan kaki, rasa  loya dan muntah. Boleh jadi seseorang yang kena migrain akan menjadi serius dan berlarutan sehingga beberapa hari. Migrain biasanya lebih selalu kena golongan wanita. Kira-kira 18% wanita dan 6% lelaki yang menghidap migrain sepanjang hayat mereka.   Menurut Dr. Selvi dari Pusat Perubatan Tropicana,  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On February - 17 - 2014 0 Comment

Hola! Kurus sangat sampai rasa benggong dengan rasa badan sendiri. Selera makan ada cuma makan pula tak banyak sangat. Dari remaja sehingga dah kahwin dan beranak pinak pun masih macam tu juga. Tang tu tang tu jugak. Hehehe… Jadi entri kali ni saya nak share cara nak tambah berat badan atau buka selera nak makan. Beberapa sebab-sebab biasa mengapa seseorang mungkin mendapati sukar untuk mendapatkan berat badan termasuk: Genetik  Tidak cukup makan  Mempunyai gaya hidup  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On February - 16 - 2014 0 Comment

Hola! Vitalea@multivitamin yang mengandungi zat besi@iron merupakan suplemen yang seimbang dan paling komprehensif di dalam sains Shaklee yang mampu dimiliki. Vita-Lea diformulasikan khusus dengan 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa. Pada bulan ini Vitalea merupakan suplemen yang dipromosi dengan setiap pembelian 6 botol akan PERCUMA sebotol. Vitalea yang diformulasikan dengan zat besi dan ia merupakan unsur penting sebagai pengangkut oksigen ke dalam darah dan meningkatkan kekuatan daya tahan hidup serta membekalkan  [ Read More ]