myhabibysuperb.com

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (26)

Posted by ckyndyg On February - 4 - 2014 0 Comment

Ahha!

Ingin MENURUNKAN BERAT BADAN bukan sekadar turunkan skala di mesin penimbang. Bahkan bagi mereka yang turun berat badan juga tidak semestinya disebabkan oleh kehilangan lemak badan. Umumnya, kita tahu bahawa berat tubuh kita terdiri daripada lemak, tulang dan tisu otot. Justeru, adakalanya mereka yang berjaya menurunkan berat badan kemungkinan disebabkan oleh kehilangan air atau otot. Padahal untuk memperolehi berat badan dan komposisi yang sihat kita perlu menyingkirkan lemak yang berlebihan dalam badan dan bukannya air.

Turunkan berat badan dengan cara yang selamat

Turunkan berat badan dengan cara yang selamat

Untuk turunkan jarum skala di mesin penimbang, memang mudah.Cuma amalkan diet ketat, makan pelbagai produk kurus dan sebagainya, memang anda akan mengalami penurunan berat badan. Namun hakikatnya, anda mungkin mengalami pengurangan berat kerana:- berat air dalam badan yang berkurangan kerana air disedut keluar dengan pengambilan ubat kurus bersifat diuretik dan laksatif — berat otot yang berkurangan kerana otot mulai menjadi rosak akibat diet melampau.

Dalam keadaan di atas, walaupun berat badan anda turun, tapi peratusan lemak badan tetap tidak menurun, malah mungkin bertambah, tapi jisim otot yang berkurang. Kesannya apabila anda berhenti melakukan diet ketat, dan berhenti makan ubat kurus tersebut, berat badan anda akan terus melompat, mungkin lebih tinggi dari yang asal. Oleh itu, memahami konsep sebenar menurunkan berat badan adalah penting.

Konsep terbaik dalam penurunan berat badan adalah – MEMBINA OTOT YANG SIHAT. Otot yang sihat membakar lemak dengan berkesan, menjaga metabolisme, dan memastikan berat badan unggul kita tidak turun-naik. Fahamilah apa yang diperlukan oleh tubuh kita untuk kurus. Bukan ubat kurus, bukan kurus dalam masa seminggu, tapi penjagaan dalam bentuk diet yang tepat serta aktiviti fizikal yang konsisten.

Oleh itu, saya ingin membantu anda menurunkan berat badan dengan cara yang sihat dan selamat.Dengan Set Kurus Shaklee impian untuk langsing adalah tidak mustahil. Malah anda dapat kuruskan badan dengan cara yang selamat dan berkesan.

Kelebihan Set Kurus Shaklee

✔ Meningkatkan kadar metabolisme badan
✔ Melancarkan pergerakan usus
✔ Menghapuskan lemak berlebihan
✔ Memecahkan lemak degil
✔ Membuang toksin yang berbahaya
✔ Meningkatkan rasa kenyang berpanjangan
✔ Menurunkan paras kolesterol dalam darah

Bagaimana Set Kurus Shaklee bertindak menurunkan berat badan dengan cara yang lebih sihat dan selamat?

Vitalea berfungsi untuk tingkatkan metabolisme di mana metabolisme yang tinggi adalah amat diperlukan untuk menjadikan apa yang kita makan kepada tenaga supaya tidak menjadi lemak yang boleh mendatangkan penyakit.Vitalea juga membantu mereka yang kekurangan nutrisi dengan memberi keseimbangan dalam diet harian.

vitalea

Lecithin atau Omega Guard pula memecahkan lemak dan kolesterol dari dalam. Bahkan ia menghalang obesiti sekiranya mengamalkan berterusan setiap hari.

proses slimming Shaklee

proses slimming Shaklee

Alfalfa atau Herb lax pula bertugas untuk singkirkan toksin, cuci usus dan menyelesaikan masalah sembelit. Ini disebabkan jika badan banyak toksin, apa juga suplement, nutrient termasuklah produk pelangsingan tidak dapat diserap dengan baik oleh badan. syarat utama untuk produk berfungsi dengan baik adalah pengambilan air putih yang cukup dalam 3 liter sehari.

Cinch Shake merupakan minuman yang sungguh lazat dan berzat untuk membantu anda memelihara otot yang penting dan menjadikan anda sentiasa berasa kenyang dan berpuas hati di samping mengurangkan berat badan. Rumusan proprietary kami diperkaya dengan Leucine™ iaitu asid amino yang memberi signal kepada badan untuk memelihara otot semasa pengurangan berat badan. Dalam kata lain, leusina dalam Cinch™ Shake membantu anda menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot anda.

Vanila, coklat dan cafe latte yg sedap & mengenyangkan

Vanila, coklat dan cafe latte yg sedap & mengenyangkan

Bila nak kurus, hati kena kental dan bukan hangat-hangat tahi ayam jer. Nak kurus tapi makan masih tak kawal, asyik melantak depan tv, kurang exercise, macam mana nak berjaya? Kena ada buat pergerakan sikit ~ sekurang-kurangnya berjalan kaki dengan cepat.

Berminat untuk dapatkan diet yang betul dan nyata?

Hubungi saya untuk maklumat lanjut

Your Shaklee Independent Distributor

Sikin

SMS | Call | Whatsapp : 012-8585 813

Shaklee ID : 859 747

Email : ckyndyg206@gmail.com

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuh atau  mencegah sebarang penyakit. Sila dapatkan nasihat daripada Doktor atau  pakar yang berkaitan dengan penyakit-penyakit yang dihadapi. * This product is not intended to diagnose, treat, cure,or prevent any diseases. Please consult your Doctor for any illness you faced. � * Saya adalah wakil Shaklee anda dan penghantaran turut dihantar ke seluruh pelosok negeri/negara. Pilihan pengambilan order sendiri di rumah saya atau jumpa di suatu tempat di kawasan Semariang, Petra Jaya, Matang dan Wisma Saberkas, Kuching Sarawak. Sebarang pertanyaan, sila sms atau hubungi Dayang Norasikin di 012-8585813 atau email ckyndyg206@gmail.com. Anda boleh juga pm saya di fb.

Anda mungkin meminati artikel ini :