myhabibysuperb.com

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (25)

Posted by ckyndyg On April - 6 - 2014 3 Comments

Hola!

Dalam awal tahun 2014 ni tadi beberapa bulan Herbal Blend Cream tak ada stok seluruh Malaysia. Kat rumah saya kalau tak ada Herbal Cream tak sah. Untuk kegunaan sekeluarga. Saya mula guna selepas ada free gift sample Herbal Cream dan terus jatuh cinta apabila rasa gatal-gatal kat badan telah hilang. Demikian juga dengan beberapa pembeli yang sebelum itu diberi Herbal Cream dan akhirnya akan membeli 1 cube untuk kegunaan sendiri. Harga kan murah jer tapi kegunaannya macam-macam serta cream ini tak mengandungi bahan-bahan kimia.

RM27.50 1 cube
RM27.50 1 cube

Jadi, apakah kegunaan Herbal Blend Cream Shaklee ini? Antara kegunaan Herbal Blend yang sangat istimewa ini ialah:-

1. Merawat eczema dan gatal-gatal digigit serangga. Inilah tujuan asal saya membeli Herbal Blend. Jika orang dewasa yang kena gigitan serangga seperti nyamuk, mungkin masih boleh “stay calm” tetapi ia berbeza dengan kanak-kanak. Jadi Herbal Cream ni sesuai digunakan seisi sekeluarga. Kadang-kadang, kalau outing kena gigit nyamuk, gigit semut, bekas bintat tu akan beri sensasi rasa gatal pada kulit mereka. Baik sapu Herbal Blend ni. Ia tak panas dan baunya macam peppermint (lebih kurang laa).

2. Melembutkan tumit dan merawat tumit pecah. Tumit kering sememangnya masalah wanita yang bekerja di tempat yang berhawa dingin. Tidur pun jika guna aircond kulit boleh menjadi kering. Berbanding cream di pasaran yang terlalu wangi, baik sapu herbal cream. Memang puas hati. Lembut je tumit tu. Jom tengok Testimoni bergambar dari pengguna yang berpuas hati dengan kesan penggunaan Herbal Blend Cream Shaklee.

herbal cream

Kulit licin dan lembut sapu dengan herbal cream

3. Ubat luka / lecur. Herbal cream juga boleh digunakan sebagai pengganti minyak gamat sekiranya di rumah tak ada stok minyak gamat. Seeloknya ada satu herbal cream dalam rumah, bila ada luka je, cepat baik. Terhiris pisau? Kena cakar kucing? Terkena minyak panas? Semua pun boleh sapu krim ini.

4. Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu. Memang biasa bagi Ibu Menyusukan anak, apabila ada luka pada puting akibat gigitan anak, pedih yang teramat. Jadi, selepas ni, ibu-ibu yang sedang menyusukan anak, kena ada herbal cream di sisi. Herbal cream ni sangat natural, jadi tidak perlu risau. Tiada bahan sintetik dan dijamin selamat. Tiada PARABEN.

5. Menghilangkan parut. Kalau ada parut akibat chicken pox atau demam campak, cuba sapukan herbal blend cream. In sha Allah parut akan pudar dan hilang.

6. Ruam pada bayi. Bayi sememangnya senang terkena ruam, terutamanya ruam lampin. Bayi kan masih kecil, kulitnya baru sahaja hendak sesuai dengan alam ini. Jadi, sapukan sahaja Herbal Cream. Ia akan melegakan rasa pedih dan In sha Allah akan merawat ruam. Jangan sapukan krim steroid tau! Kesian bayi tu. Alhamdulillah ruam pada bahagian dahi bayi Habib hilang selepas beberapa kali kegunaan Herbal Cream.

7. Sebagai losyen harian. Saya juga gunakan sebagai losyen harian. Supaya tangan sentiasa lembut. Herbal blend tidak berminyak. Jadi sememangnya selesa. Sebab Herbal Blend Cream diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi (horse chesnut, bunga yarrow, daun sage, dan juga rosemary). Oleh sebab itu tentulah ia selamat secara semulajadi untuk semua peringkat umur kerana tiada kandungan bahan kimia berbahaya.

herbal cream

Tumit pecah semakin baik

8. Urutan. Ada juga yang menggunakan Herbal Cream ini sebagai cream untuk mengurut. Bapa kawan saya telah jatuh cinta dengan cream ini selepas menggunakan cream ini untuk mengurut kakinya yang sakit. Rasa lega selepas menggunakan Herbal Cream kerana ia ada angin- macam peppermint.

Jom dapatkan satu Herbal Blend Shaklee untuk rumah anda!

Hubungi:-

 Wakil Pengedar Shaklee Anda

Sikin

Shaklee Independent Distributor [ ID No : 859 747 ]

Contact Number/ SMS/ Whatsapp : 012-8585 813

FB Page: ttps://www.facebook.comMyhabibysuperb

 

Kredit: Vitamin Sihat

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuh atau  mencegah sebarang penyakit. Sila dapatkan nasihat daripada Doktor atau  pakar yang berkaitan dengan penyakit-penyakit yang dihadapi. * This product is not intended to diagnose, treat, cure,or prevent any diseases. Please consult your Doctor for any illness you faced. � * Saya adalah wakil Shaklee anda dan penghantaran turut dihantar ke seluruh pelosok negeri/negara. Pilihan pengambilan order sendiri di rumah saya atau jumpa di suatu tempat di kawasan Semariang, Petra Jaya, Matang dan Wisma Saberkas, Kuching Sarawak. Sebarang pertanyaan, sila sms atau hubungi Dayang Norasikin di 012-8585813 atau email ckyndyg206@gmail.com. Anda boleh juga pm saya di fb.

Anda mungkin meminati artikel ini :

3 Responses so far.

  1. Maria says:

    Dayang, boleh collect 1 tube cream by tomorrow 2 sept at wisma saberkas? Agak petang begitu.

    tq

    • ckyndyg says:

      Hi Maria.

      Boleh saja & my husband will pass to you tomorrow. Please wassap/sms me at no 012-8585 813 & let me know pukul berapa nak jumpa k. Please reply to me by sms/whatsapp ok.The price is RM27.00 only.

      Tqvm.

  2. ziela razali says:

    Assalammualaikum
    Krim herbal blend ini memang mujarab.