myhabibysuperb.com

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (9)

Posted by ckyndyg On October - 9 - 2014 0 Comment

Hola!

“Sejak amalkan suplemen Meal Shakes dan Omega Guard untuk anak-anak, mereka jarang jatuh sakit, kalau kena pun cepat sembuh”. Alhamdulillah bila mendengar maklumat daripada ibu Siti yang senang hati dengan kesihatan anak beliau.

Anak-anak sihat & riang

Anak-anak sihat & riang

MEAL SHAKES

Meal Shakes Shaklee ini merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan. Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan dan tidak perlukan oleh badan kita. Ia sesuai untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik. Berperisa Vanilla yang sangat lazat, berkhasiat dan memang bagus untuk diberi kepada anak-anak yang sukar makan.

 1. Menyediakan vitamin dan mineral tambahan serta serat /fiber – lengkap nutrien asas yang anak-anak perlukan untuk membesar dan remaja-remaja perlu untuk terus kuat dan sihat.
 2. Mengandungi 9 asid amino untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik untuk anak-anak
 3. Sumber terbaik serat pemakanan dan protein
 4. Mengatasi masalah anak yang sembelit
 5. Sumber pekat kalsium
 6. Penawar asma dan batuk-batuk anak-anak
 7.  Mengandungi zat yang antioksidan – kandungan vitamin A, C, E, Zinc dan selenium
 8. Menambah selera makan anak-anak
 9. Index glisemik rendah

 

RM113.75
RM113.75 – Promosi oct 14       Buy 3 FREE 1

 OMEGA GUARD

Asid lemak perlu atau penting untuk perkembangan otak, sistem saraf, jantung dan kulit. Ibu bapa kena pastikan minyak ikan yang diambil adalah minyak ikan bebas dari kontaminasi seperti merkuri.

Anak-anak saya sangat suka makan Omega ni. Apa kelebihan Omega untuk anak-anak kita?

 1. Membantu meningkatkan sistem imun anak-anak. Kelebihan utamanya yang tidak dapat dinafikan
 2. Membantu merawat anak-anak yang sering asma dan batuk-batuk: ia akan mencairkan kahak dan ‘memanaskan dada’  anak-anak kita;
 3. Sangat baik untuk perkembangan otak anak-anak kerana ia mengandungi rangkaian penuh 7 asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain-lain
 4. Mengatasi masalah tidak fokus semasa belajar (ADD) dan menguatkan ingatan.
 5. Mencegah penyakit alahan terutamanya pada kanak-kanak.

 

RM136.00 - 90 capsules

RM136.00 – 90 capsules

Ada anak-anak akan jatuh cinta dengan meminum dan mengambil Omega dan tak hairan kedua-duanya akan jadi rutin anak sehinggakan anda perasan kesihatan mereka semakin baik dari hari ke hari dan dari bulan ke bulan. Kurang makan ubat untuk merawat sakit biasa.

Pendek kata, suplemen untuk anak anda akan membantu memelihara kesihatan anak anda menjadi lebih baik daripada biasa. Apatah lagi bulan ini promosi Meal Shakes beli 3 percuma pula 1 can. Jadi, pulang dapat 4 can & 1 Omega.

Bagi anda yang berminat, anda boleh dapatkan daripada saya pengedar sah Shaklee di Kuching, Sarawak. Bagi yang berada di tempat lain jangan risau penghantaran sehingga ke muka pintu rumah anda.

Hubungi…

Sikin@ Ckyndyg Nogha (FB)

Shaklee Independent Distributor

[ ID No : 859 747 ]

Konsultansi Percuma selepas setiap pembelian

Wakil Pengedar Shaklee Anda

 

HP No: Call/ SMS/ Whatsapp/ We Chat : 012-8585 813

Email: ckyndyg206@gmail.com

 

 

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuh atau  mencegah sebarang penyakit. Sila dapatkan nasihat daripada Doktor atau  pakar yang berkaitan dengan penyakit-penyakit yang dihadapi. * This product is not intended to diagnose, treat, cure,or prevent any diseases. Please consult your Doctor for any illness you faced. � * Saya adalah wakil Shaklee anda dan penghantaran turut dihantar ke seluruh pelosok negeri/negara. Pilihan pengambilan order sendiri di rumah saya atau jumpa di suatu tempat di kawasan Semariang, Petra Jaya, Matang dan Wisma Saberkas, Kuching Sarawak. Sebarang pertanyaan, sila sms atau hubungi Dayang Norasikin di 012-8585813 atau email ckyndyg206@gmail.com. Anda boleh juga pm saya di fb.

Anda mungkin meminati artikel ini :