myhabibysuperb.com

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (10)

Posted by ckyndyg On November - 7 - 2014 0 Comment

Hola!

Ada membaca artikel tentang nak tingkatkan kesuburan ni beberapa minggu yang lepas. Apabila bercakap tentang kesuburan dan kaedah-kaedah nak tingkatkan kesuburan, ramai pasangan berusaha mengambil pelbagai vitamin dan produk makanan kesihatan seperti kurma, ginseng dan sebagainya. Tapi ramai yang kurang mengambil berat tentang meningkatkan kesuburan dengan cara mengekalkan berat badan, menurunkan berat badan bagi mereka yang mempunyai berat badan yang berlebihan atau obes, menurunkan tahap stres serta meningkatkan peredaran darah ke seluruh badan.

bertenaga dan sihat

bertenaga dan sihat

Penjagaan berat badan amat penting kerana ia dapat pengaliran darah ke organ peranakan bagi penghasilan telur yang berkualiti dan rahim yang lebih sihat untuk tumbesaran janin. Menurut kajian oleh Jabatan Obstetrik, Ginekologi dan Biologi Reproduktif Universiti Michigan Amerika Syarikat, Barbara Luke, wanita yang obesiti sukar hamil kerana tubuh wanita itu tidak bersedia untuk pembesaran janin.

Hormon-hormon yang mengawal kitaran haid dan ovulasi sangat suka kepada lemak. Oleh itu, apabila seseorang wanita itu mempunyai berat badan berlebihan atau obes, hormon-hormon ini akan tersimpan di dalam tisu-tisu lemak tersebut. Ini menyebabkan ketidakseimbangan hormon di dalam badan, kerana hormon-hormon ini sepatutnya berada di dalam peredaran darah untuk ia berfungsi dengan baik.

GLA merupakan suplemen yang mengatur kitaran haid atau ketidakseimbangan hormon. Wanita disarankan dapatkan GLA bagi meningkatkan kesuburan.

Meningkatkan kesuburan

Meningkatkan kesuburan

Bila wanita merancang untuk hamil, amat digalakkan untuk mendapatkan B Complex.

B Complex yang lengkap

B Complex yang lengkap

Bagi lelaki pula amalkan vitamin yang lebih baik dan tinggi antioksidannya seperti Vitamin C dan E. Jangan lupa ambil Zink yer.

Vitamin E dengan Selenium ini membantu:-

  • Meningkatkan kesihatan dan mortaliti sperma
  • Menjadi pemandu arah sperma
  • Mengandungi Selenium untuk menghasilkan sperma yang berkualiti
Vita E sebagai GPS sperma ke ovum

Vita E sebagai GPS sperma ke ovum

Sperma ke arah yang betul

Sperma ke arah yang betul

Vitamin C:

  • Bantu tingkatkan kesuburan
  • Boleh memperbaiki ceciair serviks
  • Tingkatkan sistem imun.
RM92.50 (180 TAB)

RM92.50 (180 TAB)

Zinc antara vitamin yang amat-amat digalakkan kerana ia memang membantu:-

  • Meningkatkan kesuburan
  • Meningkatkan kualiti / tahap sperma
  • Memperbaiki bentuk, kualiti dan fungsi sperma
Tingkatkan kesuburan

Tingkatkan kesuburan

Bagi anda yang berminat, anda boleh dapatkan daripada saya pengedar sah Shaklee dan jangan risau penghantaran sehingga ke muka pintu rumah anda. Pastikan anda memperolehi extravaganza yang istimewa daripada SID saya sahaja!!!

Hubungi saya untuk membuat pesanan segera!

 

Sikin@ Ckyndyg Nogha (FB)

Shaklee Independent Distributor

[ ID No : 859 747 ]

Konsultansi Percuma selepas setiap pembelian

Wakil Pengedar Shaklee Anda

 

 No HP: Call/ SMS/ Whatsapp/ We Chat : 012-8585 813

Email: ckyndyg206@gmail.com

 

 

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuh atau  mencegah sebarang penyakit. Sila dapatkan nasihat daripada Doktor atau  pakar yang berkaitan dengan penyakit-penyakit yang dihadapi. * This product is not intended to diagnose, treat, cure,or prevent any diseases. Please consult your Doctor for any illness you faced. � * Saya adalah wakil Shaklee anda dan penghantaran turut dihantar ke seluruh pelosok negeri/negara. Pilihan pengambilan order sendiri di rumah saya atau jumpa di suatu tempat di kawasan Semariang, Petra Jaya, Matang dan Wisma Saberkas, Kuching Sarawak. Sebarang pertanyaan, sila sms atau hubungi Dayang Norasikin di 012-8585813 atau email ckyndyg206@gmail.com. Anda boleh juga pm saya di fb.

Anda mungkin meminati artikel ini :