myhabibysuperb.com

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (6)

Posted by ckyndyg On January - 28 - 2015 0 Comment

Hola!

Keputihan antara masalah yang merimaskan kaum wanita bagi wanita yang mementingkan kebersihan dalaman wanita. Apatah lagi bila dah bersuami dan keadaan yang kurang menyenangkan itu agak mengganggu ‘program suami isteri’ pada masa-masa ‘bertenang’. Harap maaf – sharing ini lebih kepada 18sx. Tapi ianya kenyataan yang diakui oleh para isteri yang dapat mengatasi masalah keputihan manakala pihak suami pula mengakui kesan hebat lepas isteri mengamalkan Alfalfa Complex secara konsisten untuk beberapa bulan. Hubungan suami isteri lebih erat dan mesra!

Alfalfa membantu mengatasi masalah keputihan kaum hawa yang berkesan

Alfalfa membantu mengatasi masalah keputihan kaum hawa yang berkesan

Alfalfa Complex adalah signature formula yang dihasilkan oleh Dr. Shaklee. Ia mengandungi sumber asli @ herba asli dari pohon Alfalfa yang tinggi kandungan klorofil dan nutrisinya untuk menyokong keseluruhan kesihatan. Alfalfa Complex yang matang sahaja akan dipilih untuk diproses.

Alfalfa Complex yang matang adalah akarnya tumbuh 20 kaki kedalam tanah untuk menyerap semua nutrisi yang diperlukan selepas itu baru diproses menjadi pil. Jangan pula anda keliru dengan Alfalfa Sprout yang berada di pasaran seperti dijual di kedai organic.

Alfalfa ni dikira sebagai raja herba laa. Semua khasiat ada dalam tu. Ia bukan sahaja untuk perapat wanita sahaja. 1001 kebaikan Alfalfa dapat diperolehi jika diamalkan secara konsisten.

Rawat keputihan dengan berkesan

Rawat keputihan dengan berkesan

Antara keistimewaan Alfalfa secara peribadi atau pandangan suami isteri ialah :

  • Merawat keputihan yang dialami oleh para wanita. Keputihan yang teruk boleh menjejaskan kebersihan kawasan miss’V’ wanita dan lagi teruk sekiranya keputihan tu mengeluarkan bau yang kurang menyenangkan. Malu!
  • Merapatkan serta mengetatkan lagi miss ‘V’. Rata-rata testimoni menyatakan kehebatan sebegitu. Si suami akan memuji isteri ni sebab rasa kehangatan seperti malam pertama dulu. Alfalfa mengetatkan lagi tisu-tisu miss ‘V’ isteri dan kuasa grip akan jadi lebih power. Kalau tak makan Alfalfa, ada beza ‘rasa Miss V’ bila bersama suami. (komen suami)
  • Memberi tenaga yang berterusan kepada suami isteri. Seorang sahabat saya yang mengamalkan Alfalfa pernah stop consume alfalfa time period dia on pada suatu masa tu, tapi dia cakap, rasa kurang bertenaga untuk lakukan aktiviti seharian kalau tak makan Alfalfa. Hasil yang didapati bila amalkan Alfalfa dan tak makan Alfalfa adalah berbeza.
RM97.50 (700 biji) RM53.75 ( 330 biji)

RM97.50 (700 biji)
RM53.75 ( 330 biji)

Sumber alfalfa ni semula jadi. Malahan alfalfa boleh dihancurkan dan dicampurkan ke dalam air mendidih untuk dijadikan minuman herba asli. Alfalfa boleh didapati dalam 2 botol iaitu besar dan kecil. Kandungan dalam botol besar sebanyak 700 biji ( RM97.50) manakala kandungan Alfalfa kecil ada 330 biji (RM53.75). Sehari maksimum consume 10 biji. Tapi anda boleh consume dalam jumlah yang kecil dulu – dari 2 biji ke 4 biji sehari. Lepas tu, nak tambah, boleh jer. Janji minum air kosong 3 liter sehari. Bayangkan berapa bulan anda dapat manfaat sekiranya membeli Alfalfa botol besar?

Siapa lagi yang boleh dapatkan Alfalfa Complex ini?

  1. Mereka yang mengidap penyakit kencing manis
  2. Mereka yang mempunyai masalah sakit sendi
  3. Mereka yang mempunyai masalah pundi kencing (kencing tidak lawa, batu karang)
  4. Mereka yang mempunyai masalah asthma
  5. Mereka yang mempunyai masalah gastrik
  6. Mereka yang mempunyai masalah bau badan yang sangat kuat
  7. Mereka yang mempunyai paras kolestrol yang tinggi
  8. Mereka yang mempunyai masalah dengan bau mulut
  9. Golongan wanita yang mempunyai masalah kesihatan wanita seperti keputihan, sakit ketika bersama, merapatkan miss ‘V’
  10. Mereka yang ingin menyingkirkan sisa toksin di dalam badan (detoksifikasi)
  11. Golongan ibu menyusu yang mempunyai masalah penghasilan susu badan
  12. Golongan lelaki yang mempunyai masalah kesihatan lelaki seperti kelenjar prostate, tahan lama dan sebagainya

Tindakan yang cepat membuatkan kita tidak perlu lagi bertarung dengan masalah keputihan atau hubungan suami isteri berulang kali selepas ini. Masalah keputihan tidak boleh dibiarkan kerana ia tidak akan sembuh sendiri, malah akan bertambah teruk jika tidak mengambil tindakan selanjutnya.

Sekiranya anda berminat, anda boleh terus hubungi saya di 012-8585 813. Saya akan kongsikan dengan anda cara makan yang betul untuk kurangkan beban masalah  keputihan dengan kadar segera. Jika anda berada berdekatan dengan saya, saya boleh hantarkan vitamin ini terus ke rumah anda.

Anda kini menggunakan internet setiap hari, apa kata gunakan internet untuk menjana pendapatan pula setiap hari!

Hubungi saya untuk jana pendapatan online Shaklee!

Dayang Norasikin @ Sikin

Shaklee Independent Distributor

[ ID No : 859 747 ]

Konsultansi Percuma selepas setiap pembelian

Wakil Pengedar Shaklee Anda

 No HP: Call/ SMS/ Whatsapp/ We Chat :

012-8585 813

Email: ckyndyg206@gmail.com

https://www.facebook.com/ckyndyg.nogha

https://www.facebook.com/Myhabibysuperb

kredit: fairusemilia

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuh atau  mencegah sebarang penyakit. Sila dapatkan nasihat daripada Doktor atau  pakar yang berkaitan dengan penyakit-penyakit yang dihadapi. * This product is not intended to diagnose, treat, cure,or prevent any diseases. Please consult your Doctor for any illness you faced. � * Saya adalah wakil Shaklee anda dan penghantaran turut dihantar ke seluruh pelosok negeri/negara. Pilihan pengambilan order sendiri di rumah saya atau jumpa di suatu tempat di kawasan Semariang, Petra Jaya, Matang dan Wisma Saberkas, Kuching Sarawak. Sebarang pertanyaan, sila sms atau hubungi Dayang Norasikin di 012-8585813 atau email ckyndyg206@gmail.com. Anda boleh juga pm saya di fb.

Anda mungkin meminati artikel ini :