myhabibysuperb.com

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (30)

Posted by ckyndyg On March - 15 - 2015 0 Comment

Hola!

Energizing Soy Protein dihasilkan daripada 30 kg kacang soya dan memberikan sumber tenaga segera dan boleh bertahan lama. ESP ini merupakan satu-satunya produk di pasaran yang menjamin penyediaan 9 asid amino yang penting di mana badan kita tak dapat nak menghasilkan asid amino tersebut. ESP juga dipenuhi dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral. Ianya sangat sesuai untuk semua peringkat umur tua -muda.

Non-GMO - tiada suntikan bahan kimia

Non-GMO – tiada suntikan bahan kimia

Sekiranya anda kalau sesiapa yang anda kenal atau tahu mengalami simptom atau dalam keadaan di bawah, maka ESP memang sesuai:

1. Kulit wajah kusam. Tona kulit yag tak sekata
2. Wajah ada bekas jerawat yang hitam atau parut-parut jerawat
3. Rambut sering gugur
5. Cepat penat dan tak bertenaga jalankan tanggungjawab sebagai isteri, ibu,pekerja atau suami dan lain-lain.
6. Menyusu atau hamil
7. Cepat lapar atau asyik nak mengunyah
8. Gastrik
9.Dah makan macam-macam vitamin tapi masih takde kesan optimum
10.Luka lambat sembuh atau lepas pembedahan.

Mereka yang NAK CANTIK

☆ ESP membantu menggebu, melicin dan menganjalkan kulit
☆ Diperlukan untuk pembentukan sel baru, baiki sel kulit .
☆ Membaiki masalah pigmentasi, kedutan dan kesan tua
☆ Awet muda
☆ Memudarkan parut / jerawat / jeragat

Bahkan boleh gabungkan dengan set cantik yang lain iaitu Vitamin C dan E.

Jangan tak tahu..
Penangan set ni memang dahsyat..

Beli 1 canister ESP tahan 1-2bulan!

Beli 1 botol vitamin C tahan 4-6bulan!

Beli 1 botol Vitamin E tahan 4 bulan!

Beli 1 botol B Complex tahan 4 bulan!

Terlampau Jimat !!!

Tak perlu beli setiap bulan dan ia menjimatkan!
Jimat sungguh jimat!

Kulit sihat & extra cantik

Kulit sihat & extra cantik

Bukan golongan di atas sahaja bahkan saya boleh pecahkan beberapa kategori yang boleh mendapatkan ESP yang sangat istimewa ini.

SIAPA LAGI YANG MEMERLUKAN ESP?

Mereka yang nak KURUS

☆ ESP mengawal selera makan
☆ ESP mengenyangkan
☆ ESP dapat membakar kalori sehingga 35% Mereka yang PREGNANT
☆ ESP menguatkan rahim untuk pembentukan otot bayi
☆ membekalkan tenaga sepanjang hari
☆ mengurangkan alahan (morning sickness)

Mereka yang MENYUSUI ANAK

☆ ESP membantu mempercepatkan penghasilan susu
☆ Susu ibu menjadi lemak berkrim ,anak kenyang tidur lena dan kurang meragam

Gabungkan dengan Alfalfa dan Ostematrix – lagi best dan mudah jer nak buat stok susu anak bagi ibu yang dalam pantang.

Mereka yang INGIN HAMIL

☆ ESP memelihara dan memulihara rahim dan membekalkan tenaga untuk si ibu

Boleh gabung dengan Zinc Complex! ZInc Complex untuk kesuburan suami isteri.

ESP - khasiat nya yang terbaik

ESP – khasiat nya yang terbaik

Mereka yang sedang HAMIL

☆ Membantu mengurangkan morning sickness
☆ Memberi tenaga berpanjangan kepada ibu yang mengandung.

ESP PROMO SEHINGGA 28 MAC SAHAJA.

BELI 6 PERCUMA 1
BELI 2 DISKAUN 5%

HARGA ISTIMEWA .. TAWARAN MENARIK..

Energizing Soy Protein ini diiktiraf seluruh dunia dengan mempunyai kajian klinikal yang sangat ekstensif dan komprehensif serta memiliki protein yang pernah dihasilkan. Kacang soya yang digunakan hanya mengandungi ‘non-GMO’ (non- Genetically Modified Organism) atau dengan kata lain takde disuntik dengan apa-apa bahan kimia yang membolehkannya tumbuh dengan cepat atau membesar dengan cepat. Ia diproses dengan kadar suhu yang rendah.

Kebaikan ESP

Kebaikan ESP

Mengambil tindakan dengan cepat membuatkan anda tidak perlu lagi bimbang dengan masalah kesihatan. Kekurangan protein tidak boleh dibiarkan begitu sahaja, malah akan bertambah teruk jika tidak dirawat.

Sekiranya anda berminat, anda boleh terus hubungi saya di 012-8585 813. Saya akan kongsikan dengan anda cara makan yang betul untuk kurangkan beban dengan kadar segera. Jika anda berada berdekatan dengan saya, saya boleh hantarkan vitamin ini terus ke rumah anda.

Anda kini menggunakan internet setiap hari, apa kata gunakan internet untuk menjana pendapatan pula setiap hari!

Hubungi saya untuk jana pendapatan online Shaklee!

Dayang Norasikin @ Sikin

Shaklee Independent Distributor

[ ID No : 859 747 ]

Konsultansi Percuma selepas setiap pembelian

Wakil Pengedar Shaklee Anda

 No HP: Call/ SMS/ Whatsapp/ We Chat :

012-8585 813

Email: ckyndyg206@gmail.com

https://www.facebook.com/ckyndyg.nogha

https://www.facebook.com/Myhabibysuperb

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuh atau  mencegah sebarang penyakit. Sila dapatkan nasihat daripada Doktor atau  pakar yang berkaitan dengan penyakit-penyakit yang dihadapi. * This product is not intended to diagnose, treat, cure,or prevent any diseases. Please consult your Doctor for any illness you faced. � * Saya adalah wakil Shaklee anda dan penghantaran turut dihantar ke seluruh pelosok negeri/negara. Pilihan pengambilan order sendiri di rumah saya atau jumpa di suatu tempat di kawasan Semariang, Petra Jaya, Matang dan Wisma Saberkas, Kuching Sarawak. Sebarang pertanyaan, sila sms atau hubungi Dayang Norasikin di 012-8585813 atau email ckyndyg206@gmail.com. Anda boleh juga pm saya di fb.

Anda mungkin meminati artikel ini :