myhabibysuperb.com

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (10)

Posted by ckyndyg On July - 14 - 2015 0 Comment

Hola!

Rata-rata yang menghubungi saya bimbang dengan keadaan kulit yang berjerawat. Ini kerana saya akui bila kulit muka kita berjerawat, memang kita rasa tergugat sikit dengan penampilan. Kita rasa kurang keyakinan diri dan bimbang dengan keadaan kulit yang semakin teruk dari sehari ke sehari. Ada yang menghubungi saya ingin mencuba set kulit dan dalam pada yang sama nak mengambil produk pencuci muka yang sesuai. Jadi, saya sarankan set kecantikan Shaklee yang perlu ‘baiki’ sel dari dalam dulu. Then baru cari pencuci muka yang sesuai.

Kesan yang sangat hebat

Kesan yang sangat hebat

Kebanyakan yang berminat nak try set kulit, saya sarankan 3+1 asas ni. B Complex, Vitamin C, Vitamin E dan Energizing Soy Protein. Perlu makan sekali kerana fungsinya lain-lain. Kecuali yang agak teruk, saya nasihatkan ambil Alfalfa dan Zinc sekali. Alfalfa untuk detoks kotoran dalam badan. Bila kotoran dan buang, Insha ALLAH, makanan baru masuk akan mudah meresap di dalam badan.

Berikut fungsi setiap vitamin untuk set kecantikan yang seelok-eloknya dimakan setiap hari selama 6 bulan. Badan kita mengambil masa lebih 3 bulan untuk ‘mengadaptasi’ dengan makanan baru.

Apabila badan kita kekurangan vitamin B12 di dalam badan, ia boleh menyebabkan masalah jerawat. Oleh sebab itu, B Complex antara yang perlu diambil oleh mereka yang mempunyai masalah jerawat untuk merawatnya. Selain daripada merawat jerawat, ianya juga diperlukan untuk memperbaharui sel-sel kulit dan membuatkan kulit menjadi lebih sihat dan cantik. Jika selama ini kulit anda kusam dan tidak bermaya, kini anda tidak perlu risau lagi dengan pengambilan B Complex secara konsisten. Ianya juga mampu untuk mencegah pigmentasi  dan melambatkan proses penuaan serta kulit muka berseri-seri dengan B Complex.

Bagi yang risau dengan masalah parut jerawat ataupun parut-parut lain yang berada di muka dan badan, anda bolehlah menggunakan Vitamin E Shaklee  ini sebagai ikhtiar untuk memudarkan parut-parut tersebut. Ianya juga merupakan agen antioksidan yang kuat serta mampu melindungi kulit dari sinaran UV. Penggunaan produk ini mampu mengekalkan kelembapan kulit dan mencegah kulit dari kekeringan.

Shaklee effect yang nyata

Shaklee effect yang nyata

Vitamin C merupakan vitamin larut air. Sekiranya ada lebihan Vitamin C, badan kita akan bertindak untuk mengeluarkan lebihan melalui air kencing. Dengan formulasi ‘sustained release’ ini, kandungan vitamin C dalam badan dapat dikekalkan secara berterusan. Ia penting untuk mereka yang mempunyai masalah kulit kusam kerana ianya dapat membantu untuk mencerahkan kulit dari dalam. Vitamin C ini juga membantu pembentukan kolagen dan membuatkan kulit menjadi tegang. Ianya juga mampu mengatasi masalah jeragat kerana vitamin C bertindak menghalang pembentukan pigmen yang menyebabkan jeragat.

Energizing Soy Protein (ESP) pula membina sel-sel baru dengan cepat atau dengan kata lain, menggantikan sel mati dengan sel baru dengan cepat. Kandungan Protein yang pure ini sangat membantu memudarkan parut dan mengurangkan jeragat. Kulit lebih cantik, anjal dan putih dengan ESP ni. ESP turut membantu merangsang pertumbuhan kulit dan otot baru, memudar dan hilangkan kedutan, bertindak sebagai anti-penuaan, memberikan kesan kulit berseri dan otot menjadi lembut, sekaligus proses pemulihan luka menjadi lebih cepat dan parut luka turut hilang.

Asid amino yang ada dalam ESP membantu membina otot, rambut, darah, kuku, kulit, organ, kelenjar, 50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan pelbagai lagi. Jadi, ESP adalah kunci kepada kulit dan otot yang muda, juga mengekalkan tenaga sepanjang hari.

set cantik kiulit

Set kecantikan kulit

Saya sudah lama mengamalkan beberapa jenis vitamin ini dan saya dapat beritahu bahawa ‘even if most of them are really inexpensive, their effect is priceless. Semoga perkongsian ini berguna untuk semua. Jadi, sekiranya anda berminat, anda boleh terus hubungi saya di 012-8585 813. Saya akan kongsikan dengan anda cara makan yang betul dengan kadar segera. Jika anda berada berdekatan dengan saya, saya boleh hantarkan order terus ke rumah anda.

Anda kini menggunakan internet setiap hari, apa kata gunakan internet untuk menjana pendapatan pula setiap hari!

Hubungi saya untuk jana pendapatan online Shaklee!

Health is wealth!!

Dayang Norasikin @ Sikin

Shaklee Independent Distributor

[ No ID (Member) : 859 747 ]

Konsultansi Percuma selepas setiap pembelian

Wakil Pengedar Shaklee Anda

 No HP: Call/ SMS/ Whatsapp/ Telegram :

012-8585 813

Email: ckyndyg206@gmail.com

Kredit: MahligaiCinta

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuh atau  mencegah sebarang penyakit. Sila dapatkan nasihat daripada Doktor atau  pakar yang berkaitan dengan penyakit-penyakit yang dihadapi. * This product is not intended to diagnose, treat, cure,or prevent any diseases. Please consult your Doctor for any illness you faced. � * Saya adalah wakil Shaklee anda dan penghantaran turut dihantar ke seluruh pelosok negeri/negara. Pilihan pengambilan order sendiri di rumah saya atau jumpa di suatu tempat di kawasan Semariang, Petra Jaya, Matang dan Wisma Saberkas, Kuching Sarawak. Sebarang pertanyaan, sila sms atau hubungi Dayang Norasikin di 012-8585813 atau email ckyndyg206@gmail.com. Anda boleh juga pm saya di fb.

Anda mungkin meminati artikel ini :