myhabibysuperb.com

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (11)

Posted by ckyndyg On July - 13 - 2015 0 Comment
Hola!
Hampir setiap orang mahu memiliki tubuh yang sihat dan bertenaga. Apatah lagi sekiranya badan slim langsing macam biola. Ingat tak… orang lama dalam cerita P Ramlee… kesemua badan pelakon perempuannya langsing dan slim. Bentuk badan macam biola kerana mereka rajin guna korset. Bila badan dah lama guna korset, badan akan mengikut dan nampaklah bentuk badan yang ideal dan idaman hati. Yeehaaa! Hehehehhe….Nak dapat tubuh menawan dengan berat badan ideal bagi memastikan penampilan tampal lebih sihat, ceria dan menawan? Ketahui lebih lanjut…
slim

kena kawal selera makan bila semakin berusia

Sesetengah orang tidak ada masalah berat badan berlebihan, walau makan apa pun (tolak batu dan kayu jer) apa saja, badan tetap maintain gitu juga. Berbanding sesetengah orang yang perlu had makan supaya berat badan tidak berlebihan atau pun obes. Jadi, bagi mereka yang kategori ini, lemak susah nak terbakar, dapatkan set slim yang sihat dan mudah ini. Ini supaya lepas tu badan sihat, mudah mencari pakaian yang sesuai, tak payah pening kepala atau rungsing dengan berat badan yang tidak diingini itu.
Berikut antara vitamin tanpa sintetik yang membantu mencapai badan ideal anda dalam beberapa bulan sekiranya konsisten dan terus kekal dengan pengambilan makanan yang sihat.

Lecithin: Lecithin dapat mengemulsikan lemak badan kita. Mengikut kajian yang dibuat oleh Huntington College of Health Sciences, Lecithin dapat membantu badan kita memecahkan lemak dalam darah sehingga menjadi partikel yang kecil. Lecithin ini membantu badan kita membakar lemak dengan lebih efisien dan tak simpan dalam tisu badan kita.

Lecithin memecahkan lemak

Lecithin memecahkan lemak

Herb Lax: Detoks badan kita, yakni bagus untuk pembuangan air besar dan elok untuk mencuci usus kita. Usus ni tempat penyimpanan makanan atau makanan diserap. Herb Lax main peranannya di usus secara lembut dan berkesan untuk proses pembuangan dalam 8-12 jam. Jangan makan hari-hari tau. Nanti usus tu bergantung dengan Herb Lax jer nak buang.

Julap Semulajadi@ Pelawas Secara Lembut

Julap Semulajadi@ Pelawas Secara Lembut

Cinch Shake: Meal replacement yang lengkap dengan karbohidrat, kalori, lemak, protein dan fiber yang diperlukan oleh tubuh kita. Badan kita memerlukan kalori dan lemak untuk metabolisme dan fungsi hormon kita. Kalau badan kita tidak cukup kalori dan lemak, ia boleh memberi kesan pada sel-sel tubuh kita terutamanya sel otot badan kita. Ini boleh berakhir dengan yoyo diet – tidak berhasil dengan jayanya nak turunkan berat badan.

Cinch Shake

Cinch Shake

Cinch Tea: Teh gabungan teh hijau, putih dan merah ini antara minuman terbaik pada waktu petang. Biasanya waktu petang, metabolisme kita drop dan kebiasaannya kita akan minum petang. Jadi, gantikan minum teh biasa kepada Cinch Tea supaya mata rasa segar ( tak mengantuk sangat), elak asyik mengunyah memanjang sebelum tiba waktu makan malam.

kandungan Cinch Tea

kandungan Cinch Tea

Vitalea: Bila nak diet, badan kita akan kekurangan sesetengah zat. Jadi, di sini pentingnya pengambilan Vitalea supaya badan kita lengkap dengan semua vitamin dan mineral yang diperlukan oleh badan kita. Kita ni sebenarnya kekurangan 90% dari zat yang diperlukan badan kita. Kita rasa semuanya dah seimbang tapi sebenarnya banyak proses penghasilan makanan itu menyumbang kepada kekurangan zat dalam makanan. Jadi, nak diet, vitamin dan mineral dalam badan pun perlu ambil kira tau supaya badan kita sihat dan kekal bertenaga sentiasa.

Vitalea orang dewasa dan kanak-kanak

Vitalea orang dewasa dan kanak-kanak

Saya sudah lama mengamalkan vitamin ini dan saya dapat beritahu bahawa ‘even if most of them are really inexpensive, their effect is priceless. Semoga perkongsian ini berguna untuk semua. Jadi, sekiranya anda berminat, anda boleh terus hubungi saya di 012-8585 813. Saya akan kongsikan dengan anda cara makan yang betul dengan kadar segera. Jika anda berada berdekatan dengan saya, saya boleh hantarkan order terus ke rumah anda.

Anda kini menggunakan internet setiap hari, apa kata gunakan internet untuk menjana pendapatan pula setiap hari!

Hubungi saya untuk jana pendapatan online Shaklee!

Health is wealth!!

Dayang Norasikin @ Sikin

Shaklee Independent Distributor

[ No ID (Member) : 859 747 ]

Konsultansi Percuma selepas setiap pembelian

Wakil Pengedar Shaklee Anda

 No HP: Call/ SMS/ Whatsapp/ Telegram :

012-8585 813

Email: ckyndyg206@gmail.com

 

Kredit: Master Lyna

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuh atau  mencegah sebarang penyakit. Sila dapatkan nasihat daripada Doktor atau  pakar yang berkaitan dengan penyakit-penyakit yang dihadapi. * This product is not intended to diagnose, treat, cure,or prevent any diseases. Please consult your Doctor for any illness you faced. � * Saya adalah wakil Shaklee anda dan penghantaran turut dihantar ke seluruh pelosok negeri/negara. Pilihan pengambilan order sendiri di rumah saya atau jumpa di suatu tempat di kawasan Semariang, Petra Jaya, Matang dan Wisma Saberkas, Kuching Sarawak. Sebarang pertanyaan, sila sms atau hubungi Dayang Norasikin di 012-8585813 atau email ckyndyg206@gmail.com. Anda boleh juga pm saya di fb.

Anda mungkin meminati artikel ini :