myhabibysuperb.com

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (11)

Posted by ckyndyg On November - 16 - 2015 Comments Off on Sihat Cantik dengan Collagen Powder

Hola!

Makanan tambahan kolagen kini semakin banyak di pasaran dan mudah didapati dengan harga yang mampu milik. Cuma yang membezakannya ialah kualiti kandungan dan keberkesanannya serta kesesuaian pengambilan kolagen terhadap individu tersebut. Apabila mencecah usia 30-an, penghasilan kolagen secara semulajadi pada kulit semakin menyusut dan oleh itu kita memerlukan makanan tambahan yang dapat menampung kehilangan kolagen di kulit dan sendi kita.

Amat Berkesan & Mesra Alam

Amat Berkesan & Mesra Alam

Kolagen adalah lapisan protein yang ada pada kulit, tulang, otot dan tisu penyambung pada tubuh kita. Ia menjamin struktur dan keanjalan dan ia biasanya terdapat pada kulit dan sendi kita.

KESAN PENGAMBILAN KOLAGEN:

Kulit~ Collagen powder Shaklee dapat menghaluskan kulit, menunda kekenduran kulit serta mengecilkan pori-pori. Kolagen juga mampu melenyapkan selulit yang menjadi musuh wanita. Paling terbaik kesannya selepas menggunakan dalam jangka panjang ialah kulit akan kelihatan tegang dan awet muda. Bahkan kulit makin cerah, lembap dan terhidrat serta halus lembut.

Perubahan kulit yang jelas akibat pengambilan Collagen

Perubahan kulit yang jelas akibat pengambilan Collagen

Rambut & Kuku~ Bila kita kurang kolagen, kuku akan menjadi tipis dan rapuh manakala rambut pula mudah putus. Ia berlaku sama  seperti kulit yang mengalami kemerosotan akibat penuaan. Bagaimanapun dengan pengambilan kolagen, pertumbuhan sihat akan berlaku pada kuku dan rambut akan kurang putus serta dapat menguatkan bahagian akar.

Tulang & Sendi~ Bahagian tulang dan sendi kita pun perlu kolagen. Kajian diterbitkan di dalam Journal of the Society of Sports Nutrition 2013 mendapati pengambilan suplemen kolagen dalam bentuk serbuk minuman mampu mengurangkan ketidakselesaan akibat penyakit berkaitan sendi dan tulang iaitu Osteoarthritis dan Rheumatoid Arthritis. Ligamen dan sendi lebih fleksibel dan mudah digerakkan. Ia juga berfungsi memperbaiki kerosakan tisu dan kecederaan dalam masa yang singkat. Bahkan aliran darah dalam tubuh juga boleh jadi semakin baik bila amalkan kolagen.

1 sachet sekali minum

1 sachet sekali minum

Kolagen Shaklee ini terdiri daripada kerang dan ada kemungkinan sesetengah akan mengalami reaksi alergi akibat dari kerang. Ekstrak dari kerang ni berfungsi untuk membekalkan pelincir kepada sendi-sendi dan menghidrat mata untuk melegakan ketidakselesaan mata. Antara kandungan collagen ini juga ialah Kolagen dari sisik Ikan Merah, Ekstrak biji Camellia Japonica ( isoflavon & antioksidan), Ekstrak Pfaffia (ginseng Brazil), Vitamin C dan B dan Mikroflora yang berperanan untuk membantu membina semula sistem usus yang sihat dan mampu meningkatkan penyerapan kolagen.

Saya turut mengamalkan kolagen ini dan perbezaan yang ketara yang saya alami ialah kulit muka lembut, rambut subur, kuku cantik dan sendi lutut saya kurang sakit berbanding sebelumnya. Semoga perkongsian ini berguna untuk semua. Saya sudah lama mengamalkan beberapa jenis vitamin tanpa sintetik@semulajadi ini dan apa yang dapat saya beritahu ialah ‘their effect is priceless’. Jadi, sekiranya anda berminat, anda boleh terus hubungi saya di talian 012-8585813. Saya alu-alukan anda kongsikan dengan saya pengalaman masing-masing.

Anda kini menggunakan internet setiap hari, apa kata gunakan internet untuk menjana pendapatan pula setiap hari!

Hubungi saya untuk jana pendapatan online Shaklee!

Health is wealth!!

Dayang Norasikin @ Sikin

No HP: Call/ SMS/ Whatsapp/ Telegram :

012-8585 813

Email: ckyndyg206@gmail.com

Shaklee Independent Distributor

[ No ID (Member) : 859 747 ]

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuh atau  mencegah sebarang penyakit. Sila dapatkan nasihat daripada Doktor atau  pakar yang berkaitan dengan penyakit-penyakit yang dihadapi. * This product is not intended to diagnose, treat, cure,or prevent any diseases. Please consult your Doctor for any illness you faced. � * Saya adalah wakil Shaklee anda dan penghantaran turut dihantar ke seluruh pelosok negeri/negara. Pilihan pengambilan order sendiri di rumah saya atau jumpa di suatu tempat di kawasan Semariang, Petra Jaya, Matang dan Wisma Saberkas, Kuching Sarawak. Sebarang pertanyaan, sila sms atau hubungi Dayang Norasikin di 012-8585813 atau email ckyndyg206@gmail.com. Anda boleh juga pm saya di fb.

Anda mungkin meminati artikel ini :

Comments are closed.