Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (16)

Archive for May, 2016

Posted by ckyndyg On May - 18 - 2016 Comments Off on Alfalfa dan Kesannya

Ahha! Teringat kata-kata seorang kawan. “Saya jadi lawas pulak lepas ambil Shaklee”. Its Normal.  ini kerana Alfalfa juga bertindak sebagai pelawas. Alfalfa merupakan herba tradisional masyarakat orang putih dan mereka menggunakan Alfalfa untuk pelbagai jenis keadaan kesihatan terutamanya bagi wanita selepas bersalin. Oleh sebab Alfalfa mempunyai banyak kebaikan kepada wanita, lelaki dan kanak-kanak maka Dr. Shaklee merumuskan formula Alfalfa menjadi suplemen Alfalfa Shaklee yang sangat-sangat memberi manfaat kepada jutaan manusia. Diperbuat daripada tanaman Alfalfa (Medicago sativa) secara organik di  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On May - 16 - 2016 0 Comment

Hola! Bulan Mei ni banyak yang berminat nak tahu keistimewaan Collagen Powder Shaklee. Sebab bulan ni promosi Collagen dan istimewanya bila beli sharing 7 orang, harganya boleh kurang daripada biasa. Collagen ni berkesan ke? Terus terang saya katakan, perubahan akan nampak sangat nyata apabila anda guna sachet yang ke-3. Rambut bersinar, kuku cantik, kulit lembap dan lebih halus daripada biasa. Keberkesanannya makin terserlah sekiranya anda guna 15 sachet atau 4 kotak dalam masa 2 bulan.  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On May - 2 - 2016 0 Comment

Hola! Kawan, U ada jual set kolesterol tak? Kolesterol I naik laa. Kepala pula asyik pening jer. Dah cek dan gi klinik kesihatan dan sah kolesterol I naik. I diberi doktor pil untuk turunkan kolesterol. Tolong I dapatkan set kolesterol. Ok. Tapi sebelum tu I share dengan U testimoni di bawah ni dulu bagitau saya kat kawan saya. Sekali dengan beberapa penerangan tentang makanan yang boleh mencegah kolesterol makin naik dan naik. Kita ikuti pengkongsian  [ Read More ]