myhabibysuperb.com

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (16)

Posted by ckyndyg On May - 2 - 2016 0 Comment

Hola!

Kawan, U ada jual set kolesterol tak? Kolesterol I naik laa. Kepala pula asyik pening jer. Dah cek dan gi klinik kesihatan dan sah kolesterol I naik. I diberi doktor pil untuk turunkan kolesterol. Tolong I dapatkan set kolesterol. Ok. Tapi sebelum tu I share dengan U testimoni di bawah ni dulu bagitau saya kat kawan saya. Sekali dengan beberapa penerangan tentang makanan yang boleh mencegah kolesterol makin naik dan naik.

Cegah kolesterol

Cegah kolesterol

Kita ikuti pengkongsian daripada Puan Noor Azmiah yang suami beliau, Encik Huzair disahkan kadar kolesterol dalam darah yang sangat tinggi dan disarankan untuk mengambil ubat oleh doktor. Apa yang beliau telah lakukan untuk menurunkan kolesterol tinggi dalam masa sebulan sehingga tidak perlu mengambil ubat-ubatan dari doktor. Alhamdulillah.

“Kisahnya bermula apabila suami saya, disahkan kadar kolesterol dalam darahnya terlalu tinggi dengan bacaan 13.0 (normal 5)….bacaan hati atau Alt pula 100+ (normal 41) yang mana pada tahap merbahaya dan risiko tinggi utk serangan jantung atau strok. Masa pemeriksaan di Klinik Kesihatan (KKM) mmg doktor juga terkejut dengan bacaan tersebut dan minta refer ke hospital. Tapi, suami minta utk tangguhkan sebulan sbb suami seboleh2 tak mahu bergantung pada ubat ubatan dr hospital. Masa tu mmg risau sangat…

Set turunkan kadar kolesterol

Set turunkan kadar kolesterol

Sebelum membuat pemeriksaan suami saya mmg hadapi sakit sakit badan, lesu dan kalau lihat raut wajah pun tak ceria. Saya memulakan misi google mencari produk Shaklee utk kolesterol…beli dan terus jadi ahli. Maka sejak dr hari pertama terima produk itu, dengan konsistan makan set kolesterol terdiri dr Omega, lecithin, garlic dan saya add on Alfalfa sekali makan berdua (walaupun saya xde buat pemeriksaan tapi pemakanan kami sudah tentu sama) jadi saya pun makan sama.

Genap 1 bulan suami ulang buat pemeriksaan darah semula mmg agak berdebar juga sbb takut kena telan ubat klinik setiap hari…But, Amazing! Its really works! Kolesterol dr bacaan 13 turun kepada 6.2, walaupun belum bawah tahap normal tapi separuh dr bacaan pertama….Alt atau liver function pula…turun kepada 43…hampir juga keparas normal…dan doktor sgt kagum dengan keputusan itu…gembira sgt bila doktor minta suami teruskan makan produk shaklee. Dan kami yakin dengan izin Allah, masalah ini dapat diatasi jika kami teruskan pemakanan sihat dan supplemen Shaklee.

Waktu suami saya buat pemeriksaan kedua saya tak turut serta. Disebabkan gembira…suami siap minta doktor tuliskan bacaan sebelum (pemeriksaan pertama) dan selepas (pemeriksaan kedua) untuk tunjuk pada saya. Keratan kertas tu saya sertakan di  atas.

“Sejak hari itu kami memang yakin produk Shaklee bukan sebarangan. Ia benar benar berkesan dan yang paling penting 100% semulajadi. Sehingga kehari ini kami berdua masih terus consistant mengamalkan supplemen Shaklee. Alhamdulillah”

Kesan kolesterol tinggi

Kesan kolesterol tinggi

Bahaya kalau kolesterol jahat tu makin naik dalam badan. Ianya boleh ‘makan hati, jantung kita’.

Tapi sehingga kini kawan saya tak stabil sangat kadar kolesterolnya sebab dia buat vitamin Shaklee ni mcm ubat. Bila time sakit dia makan. Nasihat saya sebaik-baiknya@ bagus lagi sekiranya makan secara konsisten setiap hari sambil jaga juga pemakanan. Kalau tak sampai bila-bila pun kadar kolesterol akan turun naik turun naik. Kalau naik-naik jer kadar kolesterol tu nanti dia ‘makan jantung’ ooo. Serangan jantung boleh datang kalau kolesterol jahat tu makin banyak dalam badan.

Saya percaya anda sedang mencari set kolesterol yang sihat. Jadi sekiranya berkenan. Boleh hubungi saya di 012•8585•813 Sikin. Nanti saya berik panduan dan free gift untuk anda.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuh atau  mencegah sebarang penyakit. Sila dapatkan nasihat daripada Doktor atau  pakar yang berkaitan dengan penyakit-penyakit yang dihadapi. * This product is not intended to diagnose, treat, cure,or prevent any diseases. Please consult your Doctor for any illness you faced. � * Saya adalah wakil Shaklee anda dan penghantaran turut dihantar ke seluruh pelosok negeri/negara. Pilihan pengambilan order sendiri di rumah saya atau jumpa di suatu tempat di kawasan Semariang, Petra Jaya, Matang dan Wisma Saberkas, Kuching Sarawak. Sebarang pertanyaan, sila sms atau hubungi Dayang Norasikin di 012-8585813 atau email ckyndyg206@gmail.com. Anda boleh juga pm saya di fb.

Anda mungkin meminati artikel ini :