myhabibysuperb.com

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (17)

Posted by ckyndyg On December - 19 - 2016 0 Comment

Hola!

Sungguh lama tak bersua di sini. Berbulan dah tak sempat nak update kat sini. Rindu tau nak update blog ni. Bz sangat dengan kerja yang tak habis- habis. Sehinggakan promosi setiap bulan berlalu begitu saja tanpa dimaklumkan kat semua. Maaf lupa kewajipan untuk promosi beberapa bulan ni. Jadi bulan ni nak bagi tau tentang Omega Guard walaupun bulan ni bukan bulan promosi Omega. Saja suka share tentang Omega Guard Shaklee yang hebat ni.😉

KENAPA KITA PERLUKAN OMEGA GUARD?

Biasanya orang kaitkan Omega-3 (komponen asid lemak omega dlm Omega Guard) dengan perkembangan minda kanak-kanak. Kan… Sebenarnya Omega Guard ni sgt banyak fungsi dia especially untuk mak yang superbuzy ni.

Hasil kajian didapati Omega Guard seperti di atas

1. First, Omega ni membantu meningkatkan fungsi GREY MATTER. Grey matter adalah komponen otak yang utama, yang berfungsi menghantar signal kepada saraf-saraf yang lain. Ia memainkan peranan dalam peningkatan tisu otak di bahagian KEGEMBIRAAN. Jadi kalau asyik sedih, amalkan Omega Guard ye!

2. Dalam satu kajian yg diterbitkan oleh Neuroendocrinol Letter membuktikan bahawa masalah disiplin, ketidakjujuran, malah kecenderungan nak buat benda elok berkaitan dengan kekurangan serum Omega-3 dalam otak. Haaaa, kalau SUKAR NAK MENDISIPLINKAN DIRI, amalkanlah Omega Guard Shaklee.

3. Jurnal Biology Pshyciatry menerbitkan satu kajian bahawa orang yang mengalami tekanan perasaan mengalami kekurangan omega 3 dalam otak. Jadi kalau asyik STRESS sila amal Omega Guard bersama B Complex.

Lengkap 8 jenis vitamin b

4. Terdapat banyak kajian yang membuktikan kekurangan Omega 3 berkaitan dengan masalah susah nak ingat terutama benda-benda yang dipelajari. Jadi kalau nak cepat tangkap & cepat ingat, amalkan Omega Guard ye.

Amalkan Omega Guard supaya jimat masa nak belajar benda baru. Sekali baca atau dengar terus faham. Maklumlah sekarang ni bukan ada masa sangat nak ulangkaji banyak kali. Jadi amalkan Omega Guard bersama doa dimudahkan kefahaman. Supaya kita cepat dan mudah tangkap. Takde laa berbulan sangkut kat 1 bab yang sama sebab tak faham 😅

Kalau nak rasa happy selalu, Omega Guard mesti ambil setiap hari! Pastikan dapatkan Omega untuk diri sendiri sebotol sekurang-kurangnya. Bukan untuk orang dewasa saja ni tau. Omega ni kesukaan anak-anak saya. OMEGA GUARD😘 ni amat penting bagi perkembangan dan fungsi otak. Ianya juga dapat meningkatkan sistem imunisasi serta menapis segala virus dan bakteria daripada badan. Kanak-kanak yang mengambil Omega-3 sejak kecil dapat mengurangkan jangkitan pernafasan.

mencairkan kahak

Jadi, jagalah kesihatan anak-anak dan keluarga kita mulai sekarang. Kita dah tahu apa suplemen yang boleh membantu kita memelihara kesihatan.

Semoga perkongsian ini berguna untuk semua. Saya sudah lama mengamalkan beberapa jenis vitamin tanpa sintetik@semulajadi ini dan apa yang dapat saya beritahu ialah ‘their effect is priceless’. Jadi, sekiranya anda berminat, anda boleh terus hubungi saya di 012-8585 813. Saya alu-alukan anda kongsikan dengan saya pengalaman masing-masing.

Anda kini menggunakan internet setiap hari, apa kata gunakan internet untuk menjana pendapatan pula setiap hari!

Hubungi saya untuk jana pendapatan online Shaklee!

Semoga berjaya 😊!

Health is wealth!!

Dayang Norasikin @ Sikin

No HP: Call/ SMS/ Whatsapp/ Telegram :

012-8585 813

Email: ckyndyg206@gmail.com

Shaklee Independent Distributor:

[ No ID (Member) : 859 747 ]

Konsultansi Percuma selepas setiap pembelian

Wakil Pengedar Shaklee Anda

https://www.facebook.com/Myhabibysuperbshaklee

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuh atau  mencegah sebarang penyakit. Sila dapatkan nasihat daripada Doktor atau  pakar yang berkaitan dengan penyakit-penyakit yang dihadapi. * This product is not intended to diagnose, treat, cure,or prevent any diseases. Please consult your Doctor for any illness you faced. � * Saya adalah wakil Shaklee anda dan penghantaran turut dihantar ke seluruh pelosok negeri/negara. Pilihan pengambilan order sendiri di rumah saya atau jumpa di suatu tempat di kawasan Semariang, Petra Jaya, Matang dan Wisma Saberkas, Kuching Sarawak. Sebarang pertanyaan, sila sms atau hubungi Dayang Norasikin di 012-8585813 atau email ckyndyg206@gmail.com. Anda boleh juga pm saya di fb.

Anda mungkin meminati artikel ini :