myhabibysuperb.com

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (30)

Posted by ckyndyg On December - 9 - 2016 0 Comment

Hola!

Lecithin Shaklee adalah berasaskan soya. Ianya bukan daripada haiwan. Tahukah anda? Cheiwaahh… sebiji kapsul Lecithin Shaklee adalah seberat 530mg dan bagi mereka yang ingin menurunkan berat badan, kita memerlukan 4000mg sehari untuk ia berfungsi membakar atau mengemulsikan lemak-lemak di dalam badan kita.

Lecithin dinamakan “pengemulsi semulajadi” kerana ia mempunyai kesan ‘melekat pada lemak’ atau dalam kata ringkasnya, ia menyebabkan lemak tu ‘terapung’ dalam darah dan seterusnya mencegah lemak dari melekat pada dinding membran.

Lecithin memecahkan lemak

Lecithin memecahkan lemak

Kenapa kita perlukan Lecithin ni untuk menurunkan berat badan ye? Sebab ia bertindak mengemulsikan lemak (ayat simplenye.. memecahkan lemak).. Dan Lecithin mampu membakar lemak lebih cepat jika disertakan dengan senaman yang bersesuaian tau… Pengambilan Lecithin 4,000mg sehari pasti membuahkan hasil yang diidamkan.

Lecithin tak boleh dihasilkan oleh badan manusia; tetapi ianya sangat diperlukan oleh badan kita. Lecithin boleh diperolehi melalui kuning telur, jagung serta biji kacang soya. (Soybean Lecithin is the richest cholesterol-free source of lecithin!) dan yang menariknya Lecithin Shaklee memang berasaskan kacang soya!!

Testimoni pengamal Lecithin: Aisah Ashari “untuk sy paling efektif 6bj pagi. saya berpengalaman makan lecithin sebelum dan selepas makan. paling efektif adalah sebelum makan bagi saya”.

Konsepnya sama iaitu di mana lecithin bantu huraikan lemak. Jika sebelum makanan masuk, lecithin jadi perangkap lemak jadi ia mampu huraikan lemak yang masuk dan belum hadam dan lemak molekul halus. Jika selepas, makanan masuk dulu untuk hadam dan lecithin juga huraikan lemak yang masih kasar molekulnya.

Pendek kata, fungsinya sama dan saya nasihatkan boleh cuba untuk lihat keberkesanan. Boleh juga detokskan usus dengan herb lax dan lecithin untuk buang lemak.

Julap semulajadi- kempiskan perut anda

Julap semulajadi- kempiskan perut anda

“Boleh try perbezaannya.Betul sy dh cuba. Dulu makan 3 biji pagi 3 biji mlm, kesan agak lambat sikit, tapi Alhamdulillah tetap turun. Sekrang ambil 6 biji terus pagi sebelum makan. Kesan sangat ketara. Lagi cepat penurunan berat badan”. – Intan

Jadi, jagalah kesihatan kita mulai sekarang. Kita dah tahu apa suplemen yang boleh membantu kita mencegah daripada obesiti.

Semoga perkongsian ini berguna untuk semua. Saya sudah lama mengamalkan beberapa jenis vitamin tanpa sintetik@semulajadi ini dan apa yang dapat saya beritahu ialah ‘their effect is priceless’. Jadi, sekiranya anda berminat, anda boleh terus hubungi saya di 012-8585 813. Saya alu-alukan anda kongsikan dengan saya pengalaman masing-masing.

Anda kini menggunakan internet setiap hari, apa kata gunakan internet untuk menjana pendapatan pula setiap hari!

Hubungi saya untuk jana pendapatan online Shaklee!

Semoga berjaya 😊!

Health is wealth!!

Dayang Norasikin @ Sikin

No HP: Call/ SMS/ Whatsapp/ Telegram :

012-8585 813

Email: ckyndyg206@gmail.com

Shaklee Independent Distributor:

[ No ID (Member) : 859 747 ]

Konsultansi Percuma selepas setiap pembelian

Wakil Pengedar Shaklee Anda

https://www.facebook.com/Myhabibysuperbshaklee

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuh atau  mencegah sebarang penyakit. Sila dapatkan nasihat daripada Doktor atau  pakar yang berkaitan dengan penyakit-penyakit yang dihadapi. * This product is not intended to diagnose, treat, cure,or prevent any diseases. Please consult your Doctor for any illness you faced. � * Saya adalah wakil Shaklee anda dan penghantaran turut dihantar ke seluruh pelosok negeri/negara. Pilihan pengambilan order sendiri di rumah saya atau jumpa di suatu tempat di kawasan Semariang, Petra Jaya, Matang dan Wisma Saberkas, Kuching Sarawak. Sebarang pertanyaan, sila sms atau hubungi Dayang Norasikin di 012-8585813 atau email ckyndyg206@gmail.com. Anda boleh juga pm saya di fb.

Anda mungkin meminati artikel ini :