myhabibysuperb.com

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (19)

Posted by ckyndyg On December - 13 - 2016 0 Comment

Hola!

Saya menerima wasap daripada seorang ibu dan bertanya tentang Vitalea untuk kanak-kanak masih ada ke tak. Sebenarnya ramai ibu tak tahu Shaklee bukan hanya ada vitamin kapsul pada orang dewasa. Malah juga pada kanak-kanak. Kalau untuk orang dewasa ada Vitalea yang berwarna hijau manakala untuk kanak-kanak multivitamin@Vitalea for children ni berwarna ungu muda yang boleh dikunyah dengan mudah. Bentuknya bulat dan rasanya sangat sedap tau!

Multivitamin terbaik di pasaran-lengkap nutrisi

Multivitamin terbaik di pasaran-lengkap nutrisi

KEBAIKAN VITA-LEA FOR CHILDREN SHAKLEE

Dipenuhi dengan khasiat kebaikan, Vita-Lea for Children Chewable Shaklee disediakan dalam bentuk mudah untuk kanak-kanak menikmatinya. Ia dilengkapi dengan 19 nutrien penting serta menyediakan 100% nilai harian vitamin C. Kini diperkaya dengan vitamin D-600IU bagi setiap hidangan, dengan 150% nilai harian.

Turut diperkaya dengan kalsium dan magnesium bagi memberi sokongan menguatkan tulang serta badan yang sihat. Ditambah dengan khasiat buah oren, anggur dan campuran perisa beri, Vita-Lea bagi kanak-kanak pasti menyeronokkan. Hanya dua tablet sehari dan mereka bermain sepuasnya.

FAKTA RINGKAS VITA-LEA FOR CHILDREN CHEWABLE SHAKLEE.

●Mengandungi 19 nutrien penting untuk perkembangan sihat kanak-kanak.
●Menyediakan 150% nilai harian vitamin D untuk kesihatan tulang dan gigi.
●Memberi 100% nilai harian vitamin C.
●Vitamin B yang menyokong fungsi sebenar proses badan manusia.
●Berasaskan phytonutrien semulajadi.
●Manisan semulajadi dengan Xylitol, tidak menggalakkan kaviti.
●Kaya dengan sumber nutrien antioksidan.
●Diperkaya dengan buah oren, anggur dan campuran perisa beri.

Kandungan nutrisi Vita-Lea for Children

Kandungan nutrisi Vita-Lea for Children

TAHUKAH ANDA?

■ Dari kelahiran hingga umur 3 tahun, perkembangan otak amat peka terhadap pemakanan bayi dan 75% daripada kapasiti otaknya berlaku dalam tempoh yang genting ini.
■ Selepas umur dua tahun, pengambilan makanan berlemak seharusnya diambil dalam kuantiti sederhana rendah untuk mengelakkan penyakit jantung, kegemukan dan masalah kesihatan yang lain.
■ Pada umur lima tahun, 90% daripada perkembangan otak kanak-kanak telah lengkap.
■ Antara umur 11 dan 16 tahun, satu peningkatan yang besar dalam tumbesaran biasanya berlaku dengan peningkatan berat badan dan pertumbuhan otot yang ketara.

Ibu yang sangat berkeyakinan dengan khasiat Vitalea ni, boleh add dengan vitamin C chewable jugak. Sebab vitamin C ni akan membantu menyerap khasiat zat besi yang terdapat dalam multivitamin chewable kanak-kanak ni. Saya kalau anak dah makan vitalea, saya akan suruh mereka makan vitamin C chewable lagi lepas tu. In Sha Allah dapat khasiat dalam badan mereka. Sistem imun lagi bagus tau.

vitalea&C Chew

Jadi, jagalah kesihatan anak-anak kita mulai sekarang. Kita dah tahu apa suplemen yang boleh membantu kita memelihara kesihatan mereka.

Semoga perkongsian ini berguna untuk semua. Saya sudah lama mengamalkan beberapa jenis vitamin tanpa sintetik@semulajadi ini dan apa yang dapat saya beritahu ialah ‘their effect is priceless’. Jadi, sekiranya anda berminat, anda boleh terus hubungi saya di 012-8585 813. Saya alu-alukan anda kongsikan dengan saya pengalaman masing-masing.

Anda kini menggunakan internet setiap hari, apa kata gunakan internet untuk menjana pendapatan pula setiap hari!

Hubungi saya untuk jana pendapatan online Shaklee!

Semoga berjaya 😊!

Health is wealth!!

Dayang Norasikin @ Sikin

No HP: Call/ SMS/ Whatsapp/ Telegram :

012-8585 813

Email: ckyndyg206@gmail.com

Shaklee Independent Distributor:

[ No ID (Member) : 859 747 ]

Konsultansi Percuma selepas setiap pembelian

Wakil Pengedar Shaklee Anda

https://www.facebook.com/Myhabibysuperbshaklee

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuh atau  mencegah sebarang penyakit. Sila dapatkan nasihat daripada Doktor atau  pakar yang berkaitan dengan penyakit-penyakit yang dihadapi. * This product is not intended to diagnose, treat, cure,or prevent any diseases. Please consult your Doctor for any illness you faced. � * Saya adalah wakil Shaklee anda dan penghantaran turut dihantar ke seluruh pelosok negeri/negara. Pilihan pengambilan order sendiri di rumah saya atau jumpa di suatu tempat di kawasan Semariang, Petra Jaya, Matang dan Wisma Saberkas, Kuching Sarawak. Sebarang pertanyaan, sila sms atau hubungi Dayang Norasikin di 012-8585813 atau email ckyndyg206@gmail.com. Anda boleh juga pm saya di fb.

Anda mungkin meminati artikel ini :