myhabibysuperb.com

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (20)

Posted by ckyndyg On January - 27 - 2017 0 Comment

Hola!

Bulan ni bulan yang ditunggu-tunggu peminat Vivix. Sebabnya bulan Januari 2017 ni promosi Vivix sedang berlangsung. Sebagai pengetahuan rakan pembaca, Shaklee akan membuat promosi 1 jenis suplemen setiap bulan dan bulan ni merupakan promosi Vivix.

Kenapa kami Pengedar Sah Shaklee@Pengguna Shaklee suka mewar-warkan promosi Vivix pada bulan promosi? Ini disebabkan bila bulan promosi, pengguna Vivix akan dapat harga yang best sangat. Bila beli 2 botol Vivix, dapat less 5% manakala bila beli 6 botol Vivix, dapat pula FREE sebotol which harganya akan menjadi murah berbanding harga bulan lain. Apabila beli Vivix 6 botol sekali, dapatlah jadi member secara automatik atau dengan kata lain… FREE MEMBERSHIP.

khasiat vivix

Kenapa Vivix Shaklee mesti menjadi pilihan utama anda?

Ini disebabkan Vivix ni mengandungi Resveretrol dan Bukan Semua Resveretrol Adalah Sama!
Resveretrol adalah agen antioksidan paling berkesan.

Kita boleh dapati pelbagai produk yang mengandungi resveretrol. Namun adakah semuanya sama? Jom tengok tips ini.

➕hanya trans resveretrol yang memberi manfaat pada tubuh dengan maksimum.

➕keaslian resveretrol dalam Vivix Shaklee adalah sebanyak 98% yang diekstrak dari Japanese Knot Weed (Polyganum Cuspidatum).

➕banyak produk resveretrol diekstrak daripada anggur biasa atau red wine. Jika dari sumber ini, anda tidak dapat keaslian sehingga 98%.

➕Dr David Sinclair (Harvard University) telah mengeluarkan koleksi data yang menunjukkan campuran polifenol membuatkan resveretrol lebih berkesan. (Vivix mempunyai campuran pelbagai polifenol tumbuhan).

➕100mg Vivix adalah 10 kali ganda lebih hebat dari resveretrol biasa.

➕Viviv mempunyai campuran botanikal sebanyak 1,390mg dalam setiap botol (gabungan Anggur Muscadine, Elderberry, Polyganum Cuspidatum & Purple Carrot)

➕Vivix menggunakan proses pengekstrakan paten tertunda yang menghasilkan gabungan lebih 15 polifenol (antioksidan).

➕Shaklee telah membuang Emodin (bahan yang boleh mencetuskan keradangan dalam kebanyakan produk resveretrol) dari vivix. Jadi vivix adalah bebas emodin.

Vivix- membantu memelihara:

  • kesihatan jantung, kesihatan otak, kesihatan sistem imun, kesihatan sendi, perlindungan anti oksida, peningkatan tenaga tahap selular, kesihatan dan kesejahteraan secara menyeluruh.
  • Vivix sesuai untuk mereka yang menghadapi masalah diabetes, arthritis (sakit sendi), gout dan pelbagai masalah akibat penuaan.
  • Sesuai sebagai hadiah kepada ibu bapa kita supaya lebih sihat dan meningkatkan kualiti hidup!
  • Walau bagaimana pun pengambilan Vivix tidak dibenarkan untuk kanak-kanak, wanita hamil dan sedang menyusukan kerana ia bertindak ke atas DNA.

Manfaat Resveratrol

Apa tunggu lagi??? Inilah masanya untuk kita memberikan sesuatu yang terbaik buat orang tersayang. Banyak manfaat dan keistimewaan yang tidak patut anda lepaskan!! Minuman campuran botani VIVIX Shaklee ini merupakan revolusi  terbaru di dalam pemakanan polifenol.

Semoga perkongsian ini berguna untuk semua. Saya sudah lama mengamalkan beberapa jenis vitamin tanpa sintetik@semulajadi ini dan apa yang dapat saya beritahu ialah ‘their effect is priceless’. Jadi, sekiranya anda berminat, anda boleh terus hubungi saya di 012-8585 813. Saya alu-alukan anda kongsikan dengan saya pengalaman masing-masing.

Anda kini menggunakan internet setiap hari, apa kata gunakan internet untuk menjana pendapatan pula setiap hari!

Hubungi saya untuk jana pendapatan online Shaklee!

Semoga berjaya 😊!

Health is wealth!!

Dayang Norasikin @ Sikin

No HP: Call/ SMS/ Whatsapp/ Telegram :

012-8585 813

Email: ckyndyg206@gmail.com

Shaklee Independent Distributor:

[ No ID (Member) : 859 747 ]

Konsultansi Percuma selepas setiap pembelian

Wakil Pengedar Shaklee Anda

https://www.facebook.com/Myhabibysuperbshaklee

heiiii bagus sangatlah kamu ni.

#vivixstories

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuh atau  mencegah sebarang penyakit. Sila dapatkan nasihat daripada Doktor atau  pakar yang berkaitan dengan penyakit-penyakit yang dihadapi. * This product is not intended to diagnose, treat, cure,or prevent any diseases. Please consult your Doctor for any illness you faced. � * Saya adalah wakil Shaklee anda dan penghantaran turut dihantar ke seluruh pelosok negeri/negara. Pilihan pengambilan order sendiri di rumah saya atau jumpa di suatu tempat di kawasan Semariang, Petra Jaya, Matang dan Wisma Saberkas, Kuching Sarawak. Sebarang pertanyaan, sila sms atau hubungi Dayang Norasikin di 012-8585813 atau email ckyndyg206@gmail.com. Anda boleh juga pm saya di fb.

Anda mungkin meminati artikel ini :