myhabibysuperb.com

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (11)

Posted by ckyndyg On March - 10 - 2017 0 Comment

Ahha!

Wajah merupakan bahagian tubuh yang selalu diberi perhatian oleh semua orang terutamanya kaum wanita. Ini disebabkan kebanyakan orang akan menilai kecantikan kita melalui wajah yang terlebih dahulu kita lihat.

Kulit wajah berminyak tentu sangat mengganggu, kerana hampir semua permasalahan pada wajah berawal dari kulit wajah yang berminyak. Selain mempermudah timbulnya jerawat, kulit wajah yang berminyak menyebabkan make up kita mudah luntur.

kulit bermasalah

Kalau ikutkan, muka berminyak disebabkan badan kurang vitamin E, minyak-minyak tu yang bertindak spread vit E kat kulit. Sekiranya kita kurang Vit E, lagi minyak tu nak kena kerja lagi kuat untuk hasilkannya.

Kenapa VITAMIN E?

Ini disebabkan Vitamin E kat muka kita kerja dia nak melindungi kulit muka kita. Apatah lagi muka kan paling banyak terdedah (kecuali yg pakai niqob). Vitamin E berfungsi untuk meratakan sebum-sebum (minyak) kat muka kita. Jadi, kalau Vitamin E cukup, sikit sebum pun dah rata. Sekiranya tak cukup, sebum nak kena banyak supaya ianya rata.

Capsul Vitamin E

Vitamin E ini antara vitamin yang kuat antioksidan. Ianya sangat bagus untuk memulihkan kulit yang berjerawat dan inflamation (radang kemerahan akibat jerawat). Tapi kalau kulit kita kering, badan kita automatik akan keluarkan lebih banyak minyak untuk pastikan tidak berlaku kekeringan kat muka kita.

Selain Vitamin E, elok makan Omega 3 6 9 untuk suppleness dan B Complex untuk brightening sekiranya nak wajah berseri-seri.

Antioksidan

Vita-E Complex® mengandungi vitamin E (d-alfatokoferol) asli daripada minyak sayuran serta selenium yang berperanan melengkapi aktiviti vitamin E. Setiap kapsul sofgel menyediakan:

400IU vitamin E semula jadi dan 65mcg selenium.
Membantu mengekalkan kesihatan yang baik
Tidak mengandungi perisa atau pewarna tiruan, pemanis atau pengawet.

B COMPLEX

Ianya sangat membantu untuk peredaran darah dan fungsi utama sistem saraf. Oleh itu, bila kita amalkan B Complex ni, badan akan rasa bertenaga dan mood pun happy jer. Mereka yang mengamalkan  vitamin B-Complex, kesan paling ketara yang dapat dilihat adalah kulit yang ‘glowing’. Vitamin B9, Vitamin B6 dan Niacin dalam Vitamin B3 akan membantu sel kulit menerima oksigen secukupnya sekaligus mengelakkan pembentukan jerawat dan menggalakkan pembentukan semula sel-sel kulit. Hasilnya kulit akan sentiasa tampak bersih, sihat dan muda.

Lengkap 8 jenis vitamin b

Sekarang kan dah tahu apa suplemen Shaklee yang boleh diamalkan setiap hari bagi memelihara kesihatan kita di tahap optimum. Jagalah kesihatan mulai sekarang.

Semoga perkongsian ini berguna untuk semua. Saya sudah lama mengamalkan beberapa jenis vitamin tanpa sintetik@semulajadi ini dan apa yang dapat saya beritahu ialah ‘their effect is priceless’. Jadi, sekiranya anda berminat, anda boleh terus hubungi saya di 012-8585 813. Saya alu-alukan anda kongsikan dengan saya pengalaman masing-masing.

Anda kini menggunakan internet setiap hari, apa kata gunakan internet untuk menjana pendapatan pula setiap hari!

Hubungi saya untuk jana pendapatan online Shaklee!

Health is wealth!

Dayang Norasikin @ Sikin

No HP: Call/ SMS/ Whatsapp/ Telegram :

012-8585 813

Email: ckyndyg206@gmail.com

Shaklee Independent Distributor:

[ No ID (Member) : 859 747 ]

Konsultansi Percuma selepas setiap pembelian

Wakil Pengedar Shaklee Anda

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuh atau  mencegah sebarang penyakit. Sila dapatkan nasihat daripada Doktor atau  pakar yang berkaitan dengan penyakit-penyakit yang dihadapi. * This product is not intended to diagnose, treat, cure,or prevent any diseases. Please consult your Doctor for any illness you faced. � * Saya adalah wakil Shaklee anda dan penghantaran turut dihantar ke seluruh pelosok negeri/negara. Pilihan pengambilan order sendiri di rumah saya atau jumpa di suatu tempat di kawasan Semariang, Petra Jaya, Matang dan Wisma Saberkas, Kuching Sarawak. Sebarang pertanyaan, sila sms atau hubungi Dayang Norasikin di 012-8585813 atau email ckyndyg206@gmail.com. Anda boleh juga pm saya di fb.

Anda mungkin meminati artikel ini :