myhabibysuperb.com

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (32)

Posted by ckyndyg On November - 16 - 2017 0 Comment

Hola!

OSTEMATRIX ni bestfriend untuk wanita especially yang mengandung, menyusu, yang dah menjejak usia senior.

Kenapa? Sebab Oste bukan sekadar kalsium tapi ia mengandungi magnesium, boron dan mineral lain untuk bina matriks tulang.

Mengurangkan risiko osteoporosis

Kalsium bina tulang, yang lain-lain bina matriks tulang. Apa bezanya? Bayangkan kalsium ni membina tulang dan ia seumpama batu-bata. Bila kita buat bangunan, kita susun batu bata macam tu je ke? Tak kan? Kita lekatkan dgn simen.

Itulah gunanya mineral-mineral lain dalam Ostematrix. Paling bestnya ialah ia membantu tidur lebih lena dgn kehadiran Magnesium, dan pembuangan air besar yang lebih lancar. Boron pula sejenis mineral used for building strong bones, treating osteoarthritis, as an aid for building muscles. 

Zinc, boron, manganes, kuprum dapat memelihara metabolism kerangka dan pertumbuhan otot, menyusun enzim yang diperlukan untuk membaiki tulang, rawan dan menghalang artritis. Kalsium adalah mineral alkalin, dan ianya berkesan memastikan imbangan pH tubuh. Ianya juga menghalang obesiti di waktu umur tua. Tambahan pula kalsium membantu sel menyerap nutrient dan merangsang detoksifikasi.

Ia meningkatkan penyerapan kalsium dan fosforus untuk meninggikan ketumpatan tulang, menguatkan kerangka, memperbaiki penyakit periodontal. Vegetarian, yang kurang terdedah pada matahari sewaktu musim panas, individu melebihi 55 tahun, wanita hamil dan kanak-kanak perlu mengambil supplemen vitamin D.

elak tua sebelum usia

Oste juga membantu mengelakkan kejang otot terutama di kalangan ibu mengandung. Pregnant pun kena stay active ok! Apatah lagi bila usia makin meningkat.

Jadi, jangan skip dapatkan tablet Ostematrix yang hot di pasaran ni. Bila dah amalkan, memang susah nak buangkan sebab ianya sangat berkesan untuk elak badan sangat rasa penat sangat.

Semoga perkongsian ini berguna untuk anda. Saya sudah lama mengamalkan beberapa jenis vitamin tanpa sintetik@semulajadi ini dan apa yang dapat saya beritahu ialah ‘their effect is priceless’. Jadi, sekiranya anda berminat, anda boleh terus hubungi saya di 012-8585 813. Saya alu-alukan anda kongsikan dengan saya pengalaman masing-masing.

Anda kini menggunakan internet setiap hari, apa kata gunakan internet untuk menjana pendapatan pula setiap hari!

Hubungi saya untuk jana pendapatan online Shaklee!

Semoga berjaya 😊!

Health is wealth!!

Dayang Norasikin @ Sikin

No HP: Call/ SMS/ Whatsapp/ Telegram :

012-8585 813

Email: ckyndyg206@gmail.com

Shaklee Independent Distributor:

[ No ID (Member) : 859 747 ]

Konsultansi Percuma selepas setiap pembelian

Wakil Pengedar Shaklee Anda

https://www.facebook.com/Myhabibysuperbshaklee

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuh atau  mencegah sebarang penyakit. Sila dapatkan nasihat daripada Doktor atau  pakar yang berkaitan dengan penyakit-penyakit yang dihadapi. * This product is not intended to diagnose, treat, cure,or prevent any diseases. Please consult your Doctor for any illness you faced. � * Saya adalah wakil Shaklee anda dan penghantaran turut dihantar ke seluruh pelosok negeri/negara. Pilihan pengambilan order sendiri di rumah saya atau jumpa di suatu tempat di kawasan Semariang, Petra Jaya, Matang dan Wisma Saberkas, Kuching Sarawak. Sebarang pertanyaan, sila sms atau hubungi Dayang Norasikin di 012-8585813 atau email ckyndyg206@gmail.com. Anda boleh juga pm saya di fb.

Anda mungkin meminati artikel ini :