Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (24)

Archive for the ‘Ahli Shaklee’ Category

Posted by ckyndyg On January - 1 - 2015 0 Comment

Hola! Selamat menyambut tahun baru 2015 kepada semua! Semoga cabaran tahun lepas dapat dijadikan ikhtibar kepada kita untuk berubah ke arah lebih baik dan lebih sihat serta lebih kaya dari segala rezeki daripadaNya- Kesihatan, ilmu, sahabat yang baik, kasih sayang, kebahagian, ketenangan dan apa sahaja impian kita. Pada tahun 2014 adalah tahun yang mencabar bagi rakyat Malaysia dengan kenaikan kos sara hidup. Kenaikan gaji tak setimpal dengan inflasi lebih memeritkan hidup kita. Apatah lagi pada tahun ini kan. Jadi,  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On June - 27 - 2014 0 Comment

Hola! Hari ini saya sangat gembira kerana ada seorang anak yang prihatin tentang masalah ibunya. Bagi beliau duit tiada masalah asalkan ibu sihat walafiat. Jadi, beliau dapatkan 2 botol Vivix untuk ibu beliau dan saya terus cadangkan beliau untuk menjadi ahli Shaklee. Nak jadi Ahli Shaklee hanya melalui 2 cara sahaja. 1. Cara mudah untuk mendaftar ahli/pengedar shaklee: Anda boleh mendaftar dengan 2 cara : Saya hanya perlu mendaftar anda secara online setelah anda membayar yuran  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On June - 16 - 2014 0 Comment

Ahha! Jatuh cinta dengan Shaklee dan ingin lebih lanjut tentang Shaklee? Jom ketahui lebih detail perihal Shaklee dan saya pasti selepas ini anda pula akan yakin dan percaya dengan produk Shaklee. Shaklee memiliki azam yang tinggi dan ingin kita menikmati cara hidup yang sihat. Ini disebabkan Shaklee berpegang dengan mottonya yang sentiasa SELAMAT, BERKESAN dan SEMULAJADI. Shaklee ingin memberikan kehidupan yang lebih baik dan sihat kepada sesiapa sahaja. Shaklee membantu dengan cara mengeluarkan produk-produk kesihatan  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On May - 27 - 2014 0 Comment

Ahha! Saya ingin membantu mereka yang memiliki semangat yang kuat dan tabah sekiranya ingin join Shaklee untuk berbisnes online. Namun tak usah ragu pula bila nak join Shaklee sebab nak makan sendiri sahaja. Tak salaah pun. Bagus lagi laaa. Untung dapat beli dengan harga ahli dan bonus pula dapat. Saya memerlukan Pengedar Shaklee di seluruh negara.Tawaran ini terbuka kepada semua rakyat Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas.      Kelebihan Menjadi Pengedar Shaklee : 1.  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On May - 19 - 2014 0 Comment

Hola! Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, ramai di kalangan anda atau sesiapa sahaja yang mengeluh panjang akibat kos sara hidup yang semakin lama semakin meningkat. Bila kos sara hidup semakin meningkat, peluang kita untuk menyimpan atau menabung akan semakin tipis. Tambahan bila ahli keluarga semakin bertambah dan kos pendidikan atau penjagaan anak semakin mahal. Tapi, contoh terbaik, Nabi Yusof  melaksanakan simpanan hasil pengeluaran Negara di saat Negara kaya raya sebagai langkah berjaga-jaga di saat susah. Ini adalah langkah  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On April - 23 - 2014 0 Comment

Salam… Nervous tadi. Baru dapat buka blog. Happy sangat bila dapat online sharing hari ini. Baru je lepas order online Shaklee untuk stok pelanggan setia Shaklee. Semakin hari semakin ramai pengguna baru Shaklee. Tambahan Shaklee menyediakan pelbagai set yang dapat meredakan bebanan sakit’simple’ di badan. Tapi semua dengan izinNya. Sis, saya kena tanya oleh rakan sekelas saya dulu… ” Boleh ke aku buat Shaklee ni lagi?”. Ada ke orang beli dengan aku? Ek eleh…nape pula  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On April - 8 - 2014 0 Comment

Hola! Beberapa hari yang lepas (5 April 2014) pertama kali saya mengikuti Business Opportunity Management (BOM) Shaklee di Harbour View Hotel. Taklimat adalah percuma dan ilmu pun percuma jer. Sangat mendapat sambutan yang hangat dan apa yang sangat menarik anak-anak pun boleh dibawa sekali. Suasana anak-anak berlari-lari atau bermain di dalam kelas Shaklee adalah perkara biasa kerana ia salah satu cara yang memudahkan ibu bapa tanpa bimbang siapa nak mengawasi anak-anak sekiranya menghadiri kelas. Saya  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On January - 26 - 2014 0 Comment

Hola! Dah jadi Ahli Shaklee ke? Atau baru nak join ahli tapi masih mencari ‘rumah’ yang betul dan serasi? Kalau dah jadi ahli tapi masih terkial-kial tak tahu tentang Shaklee, baca dulu entri saya kali ni. Sharing info tentang ahli dulu. Shaklee merupakan suplemen@ makanan tambahan dan ( terdapat juga bukan suplemen ) yang semulajadi, berkesan dan selamat diguna oleh sesiapa juga. Ini merupakan salah satu cara hidup sihat dan bila menjadi ahli pula anda  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On December - 16 - 2013 0 Comment

Hola! Mahal ke kos hendak menjadi Ahli Shaklee ni? Mahal ke kalau bayar cuma RM75 di Semenanjung dan RM85 bagi di Sabah dan Sarawak. Seumur hidup pulak tu. Bukan yearly kena renew member ni. Pendek kata, jadi Ahli Shaklee – MAHAL sebenarnya ek walaupun anda akan menikmati sebuah kesihatan yang baik dan berbaloi bagi kita membelanja duit kita untuk mendapatkan sebuah kesihatan yang tiada tolok bandingannya jika nak dibandingkan dengan harga member berupa barangan harian  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On November - 27 - 2013 0 Comment

Hola! Bulan Oktober merupakan bulan Shaklee melaksanakan sistem online. Semua pembelian dan pendaftaran ahli baru pun melalui Online. Hari ini dah daftar salah seorang ahli baru melalui sistem online. Sekarang ni tak boleh dah guna ID orang lain nak beli atau order melalui online sebarangan. Anda perlu mengetahi password Shaklee Independent Distributor (SID) yang anda hendak guna itu. Kalau anda rujuk gambar di atas tu, anda berada di laman web www.shaklee.com.my dan anda perlu member  [ Read More ]