Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (20)

Archive for the ‘Anti penuaan’ Category

Posted by ckyndyg On May - 16 - 2016 0 Comment

Hola! Bulan Mei ni banyak yang berminat nak tahu keistimewaan Collagen Powder Shaklee. Sebab bulan ni promosi Collagen dan istimewanya bila beli sharing 7 orang, harganya boleh kurang daripada biasa. Collagen ni berkesan ke? Terus terang saya katakan, perubahan akan nampak sangat nyata apabila anda guna sachet yang ke-3. Rambut bersinar, kuku cantik, kulit lembap dan lebih halus daripada biasa. Keberkesanannya makin terserlah sekiranya anda guna 15 sachet atau 4 kotak dalam masa 2 bulan.  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On February - 27 - 2015 0 Comment

Ahha! Cantiknyaaa! Satu perkataan magic bagi seorang wanita yang telah berusia. Apatah lagi bila ditegur… Wow! Masih muda dan slim walaupun dah berumur 40 tahun ke atas. Apa rahsia? Ungkapan cantik memang tak dapat dipisahkan dengan wanita yang sentiasa mendambakan kecantikan yang kekal. Tapi? Dapatkah kita mengekalkan kecantikan itu setelah kita berusia 30 tahun ke atas? Nak kata kita kekal cantik tak juga tapi proses penuaan itu dapat dilambatkan dengan beberapa cara atau melalui amalan  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On January - 12 - 2015 0 Comment

Ahha! Penuaan bermula dan mudah kelihatan pada wajah kita. Proses penuaan menjadikan seseorang itu runsing dan rasa kurang keyakinan diri. Apatah lagi bila melihat wajah rakan-rakan yang sebaya tapi wajah tak makan dek proses penuaan yang jelas. Tak banyak, sedikit sebanyak turut terasa dengan perbezaan yang jelas.  Dengan kewujudan pelbagai jenis produk kecantikan, kesihatan, gaya hidup sihat selain rawatan berteknologi tinggi, ia mengurangkan rasa kebimbangan kerana ia mudah didapati. Cuma anda perlu dapatkan produk kesihatan  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On December - 29 - 2014 0 Comment

Ahha! Tampil dengan wajah berkulit bersih, cerah dan berseri akan menambah keyakinan diri kita selain melambangkan corak penjagaan kecantikan seharian. Bagaimanapun, bukan semua  yang diimpikan dapat dilaksanakan kerana segelintir kita mengalami wajah bermasalah  akibat beberapa faktor. Saya percaya mungkin sudah banyak produk dicuba namun ia tidak mampu memberikan kepuasan maksimum bagi menghilangkan kesan jerawat, jeragat,kedutan mahupun kulit kusam dan gelap. Untuk meningkatkan keyakinan diri, mengatasi masalah kulit, anda boleh mencuba untuk mengurangkan pigmen atau jeragat  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On December - 18 - 2014 0 Comment

Hola! Bila usia semakin bertambah, kulit pula semakin menyerlah penuaannya. Hehehehe… Bukan nak kata ianya tak baik cuma kita perlu usaha lebih untuk mengekalkan atau melambatkan proses penuaan itu berlaku. Betul tak? Apatah lagi, kolagen pun semakin susut dari hari ke hari. Biasanya kita sendiri akan perasaan bahagian mana wajah akan semakin kurang anjal. Bagi suami isteri yang mesra, suami akan perasan kulit isteri semakin anjal dan lembap serta halus atau sebaliknya. Memang terasa perbezaan  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On August - 12 - 2014 Comments Off on Terbukti Lambatkan Proses Penuaan

Hola! Sempena bulan GLA Complex sedang promosi, jadi saya nak selit sikit pasal penuaan kulit kita. Kita akan melalui proses penuaan kulit tanpa mengira pangkat, usia dan siapa pun kita. Tapi yang membezakan proses penuaan kita dengan orang lain ialah cepat atau lambat proses penuaan kulit itu berlaku. Kita boleh melambatkan sikit proses penuaan itu berlaku dengan memelihara dan mengambil berat pemakanan dan kesihatan kita secara umumnya. Proses penuaan disebabkan 2 faktor iaitu:- 1] Unsur  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On November - 6 - 2013 0 Comment

Hola! Apa yang anda tahu tentang VIVIX?  Vivix ni bukan minuman jus. Ia adalah sejenis tonik pekat cecair tambahan eksklusif anti-penuaan pemakanan tambahan berbentuk yang paling ‘premium’ resveratrol dan ekstrak polifenol sangat kuat dicipta daripada hanya anggur dalam alam semula jadi dengan tambahan kromosom. Ini gabungan unik polifenol termasuk bahan-bahan yang telah ditunjukkan dalam kajian makmal untuk melawan mekanisme utama penuaan selular.   Shaklee mencipta tonik yang unik, berpaten, bahkan campuran polifenol ini berfungsi untuk  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On October - 12 - 2013 0 Comment

Ahha! Adakah anda mengalami sakit-sakit sendi? Bahagian leher yang berkedut, pigmentation semakin menyerlah? Adakah anda ingin mengurangkan tanda-tanda penuaan tersebut dengan mengambil makanan tambahan semulajadi? Jangan ambil yang biasa-biasa, kesannya terlalu cepat dan agak tidak berbaloi dengan kesihatan kulit anda.  Jaga mutu barangan yang anda makan. Awas kualitinya supaya tidak datang kemudaratan terhadap kesihatan. Nak pakai lama, kena jaga dengan rapikan? Shaklee Collagen Powder ni terdiri daripada tujuh bahan utama iaitu ekstrak biji benih Camelia  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On October - 9 - 2013 0 Comment

Hola! Sekali lagi pasal Shaklee Collagen Powder atau SCP. Kan tengah promosi bulan ni. Bulan Oktober pada tahun ini banyak kenangan best laah. Pertama, Shaklee dah mula guna Sistem Online. Kedua, promosi Shaklee Collagen Powder (SCP) dan paling best ialah Vitamin C SR 500mg akan dikeluarkan pada bulan ini juga. Extra best pulak ialah bulan birthday sayaaa.Hehehe… Orang selalu nak minta PM, PM please- ak tahu harga SCP. Tapi bila PM cakap harga sekian.sekian.sekian…Kenapa Shaklee mahal  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On October - 8 - 2013 0 Comment

Hola! Semenjak promosi Collagen Powder Shaklee ni, saya pun excited membeli Collagen. Rugi tak beli masa ni. Kongsi dengan rakan-rakan lain beli sampai 6 kotak so ada free sekotak tu bahagi lagi. Kan banyak jadinya. UV pun boleh tahan massyyyuukkkk. Tengah bulan depan dapat extra side income lah pulak. Alhamdulillah. Beli 3 kotak pula, CONFIRM dapat MEMBERSHIP FREE. Masa ni bila anda beli collagen ni, postage pun FREE. Ish…ish…ish… tak sabar nak lihat perbezaan sebelum  [ Read More ]