Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (11)

Archive for the ‘Set Nutriwhite’ Category

Posted by ckyndyg On August - 13 - 2014 2 Comments

Hola! Kali ini saya nak share tentang penjagaan kulit muka ataupun cara yang betul untuk kita mencuci muka. Tanpa kita sedari kadang-kadang kita membuat kesilapan dalam mencuci muka sehinggakan sisa kotoran masih lagi terasa di kulit muka kita. Saya ambil petikan ini dari Berita Harian untuk kita jadikan pengajaran sekiranya sebelum ini kita sendiri pernah melakukan kesilapan mencuci muka. Memang nampak mudah kerana dah jadi rutin kita mencuci wajah untuk menjaga kesihatan kulit atau kecantikan  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On May - 10 - 2014 0 Comment

Hola! Apakah yang anda rasa apabila muka anda ada sebutir jerawat yang sebelum ini tak pernah ada jerawat pun kecuali masa period laa (wanita). Apatah lagi kalau tumbuh merata-rata pada wajah kan. Hati kecil berkata…”teruk betul kulit muka aku ni”. Ia bukan sahaja mencacatkan penampilan tetapi turut mengugat rasa keyakinan diri. Lebih memburukkan keadaan apa bila jerawat turut meninggalkan parut. Adoiyai… Tulung…tulunggg…   Masalah ini bukan sahaja dialami golongan wanita sahaja tetapi juga turut dialami  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On February - 20 - 2014 0 Comment

Hola! Kulit muka kusam, tidak bersih, tidak sihat dan tidak putih? Adakah anda sedang mencari set penjagaan wajah yang lengkap? Untuk mendapatkan kulit wajah yang bersih, tidak berminyak, tidak juga kering dan putih anda mestilah mendapatkan bahan penjagaan muka yang lengkap seperti Nutriwhite ini. Biasanya pencuci muka di pasaran bertekstur buih atau gel. Tapi kita tidak digalakkan untuk menggunakan produk seperti ini sepanjang masa. Ini kerana kedua-dua jenis pencuci seperti itu boleh membuang minyak di  [ Read More ]