Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (19)

Archive for the ‘Suami Isteri’ Category

Posted by ckyndyg On June - 5 - 2014 0 Comment

Hola! Vogue gitu tajuknya. ngeh..ngeh…ngeh… Saja bikin gempak jap. Suka sangat dengan set vitamin ini. Bagi saya hubungan untuk menyemai bunga-bunga cinta suami isteri amat penting. Bahkan ianya isu sepanjang hayat dan penting untuk memelihara suasana harmoni dalam rumahtangga. Tak salah suami isteri menyemarakkan hubungan cinta mereka selagi mempunyai ikatan yang sah. Jauhkan diri dari rasa bosan dan eratkan hubungan supaya rumahtangga terus berkekalan. Vita E Complex dan Alfalfa Shaklee antara vitamin Shaklee yang paling hot.  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On June - 3 - 2014 0 Comment

Ahha! Lelaki yang berperanan sebagai bapa, suami, pakcik, adik dan abang sangat memerlukan penjagaan kesihatan yang elok. Mulakan penjagaan kesihatan dari muda sehinggalah dewasa dan kalau boleh sehingga tua. Nak kekal sihat pada usia tua, itu bermakna kaum Adam kena mengamalkan rutin kehidupan yang menyihatkan sejak muda. Oleh itu, kaum Hawa atau isteri atau lelaki sendiri kena makan makanan yang berkhasiat untuk membekalkan nutrisi kepada tubuh selain makan suplemen untuk elak lelaki kena penyakit kardiovaskular,  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On January - 3 - 2014 0 Comment

Hola! Adakah anda sering berasa penat dan mengakibatkan hubungan suami isteri hanya dilaksanakan atas tanggungjawab dan bukannya kerana ingin ‘bersama’ suami? Malah terdapat pasangan suami isteri yang ‘bersama’ sekali sahaja sebulan. Owh tidaakkk… Sekiranya anda dan pasangan ingin menghangatkan kembali hubungan ‘bersama’, tidak salah anda mencuba Vitamin CINTA Shaklee iaitu Vitamin E dan Alfalfa. Apatah  lagi Alfalfa tengah promosi di pasaran dan kini mendapat sambutan yang hangat di pasaran online dan offline. Ini disebabkan Alfalfa kita  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On September - 24 - 2013 0 Comment

Hola! Baru-baru ini kawan saya sms dan tanya apa suplemen boleh mengurangkan sakit akibat GOUT. Suami dia yang kena Gout tu. Dia cakap makan tak pantang. Suka sangat makan seafood. Sekarang kaki dia bengkak dan jalan pun tak balance dah. Adoiyai… Alhamdulillah kawan saya percaya dengan Suplemen semulajadi ni dapat mengurangkan sakit gout suami tersayang dia tu. Tengok gambar di bawah ni – bila kaki dah kena gout. Sebelum tu, nak share tentang Gout dari  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On September - 23 - 2013 0 Comment

Ahha! Masih promosi CoQ10 Health Plus lagi pada masa ni. Selagi bulan September, selagi itulah promosi CoQ10 Health Plus masih berjalan atau berlangsung. Penawar pesakit jantung dan ingin membekalkan tenaga kepada sel-sel badan. CoQ10 kian mendapat tempat di hati kaum lelaki kerana ianya berfungsi untuk meningkatkan kesuburan mereka. Apa taknya kan- menambah bilangan sperma dan memberi tenaga lagi tu. SubhanaAllah. In shaAllah.   CoQ10 merupakan satu nutrient yang amat diperlukan oleh tubuh untuk membantu kualiti ovum dan  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On March - 9 - 2013 0 Comment

Ahha! Sebelum terlambat…Mac 2013 ‘ Selamat Hari Wanita’ atau ‘Purple Day’. Nasib baik tak Pink Women’s Day’…Tapi warna Pink untuk pesakit AIDS kan. Tak boleh guna Pink. Thats why Womens Day jadi warna Ungu atau kata orang Sarawak…’Ngkodok’. Hargai diri anda sebelum orang lain menghargai anda. Macam mana nak hargai diri sendiri? Pepatah kata ’Sediakan payung sebelum hujan’. Demikian juga dengan diri kita sendiri. Sayangi dan hargai diri sendiri dengan mengambil berat masalah kesihatan seperti  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On January - 10 - 2013 0 Comment

Ahhaa! Apakah vitamin yang sesuai untuk dimakan oleh suami isteri yang ingin meningkatkan hubungan yang agak dingin atau sejuk? Hubungan suami isteri bukan hanya terbatas tidur sekatil, makan sepinggan tapi ianya merangkumi kebahagiaan yang dikecapi kedua-dua belah pihak. Bagi Shaklee, Vitamin Cinta yang dapat mengeratkan hubungan suami isteri, yang dapat meningkatkan keintiman, kemesraan suami isteri ialah Vitamin E Shaklee dan Alfalfa. Apa kelebihan Vitamin E Shaklee & kenapa ia dikatakan Vitamin Cinta Suami Isteri? Kebanyakan  [ Read More ]