Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (19)

Posted by ckyndyg On December - 4 - 2013 0 Comment

Ahha! Sakitlah kepala lutut bila dah selalu sangat bergerak atau berjalan-jalan/bersiar-siar. Kaki pula penat semacam.Adoiyai…Pernah tak rasa macam tu? Saya percaya hampir kesemua kita tanpa mengira wanita ataupun lelaki mengalami kes macam ni. Apatah lagi bagi mereka yang berbadan besar dan warga emas yang mudah kena sakit lutut.Kita yang muda (cheiwaah perasan muda pulak) pun sakit kepala lutut apatah lagi golongan warga emas yang dah lanjut usia. Banyak usia, banyak lagi pergerakan. Jadi, dengan mudahnya  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On September - 24 - 2013 0 Comment

Hola! Baru-baru ini kawan saya sms dan tanya apa suplemen boleh mengurangkan sakit akibat GOUT. Suami dia yang kena Gout tu. Dia cakap makan tak pantang. Suka sangat makan seafood. Sekarang kaki dia bengkak dan jalan pun tak balance dah. Adoiyai… Alhamdulillah kawan saya percaya dengan Suplemen semulajadi ni dapat mengurangkan sakit gout suami tersayang dia tu. Tengok gambar di bawah ni – bila kaki dah kena gout. Sebelum tu, nak share tentang Gout dari  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On September - 12 - 2013 0 Comment

Ahha! Walaupun takde lagi promosi suplemen untuk sakit sendi, saya nak share juga pasal sakit sendi ini. Biasanya kita sakit sendi ni tanpa mengira tua ataupun mudanya umur kita. Apatah lagi kita yang aktif join aktiviti sukan atau macam saya yang dulunya aktif mendaki gunung. Setakat ni saya dah mendaki Gunung Kinabalu, Gunung Santubong, Gunung Serapi dan Gunung Gading okay. Loommmm… Saya aktif mendaki semasa umur saya 20an. Masa student dulu. heheheh…. sekarang tak lagi.  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On August - 31 - 2013 0 Comment

Hola! “ Tetapi selepas saya mengamalkan makanan tambahan dan senaman sendi, saya beransur sembuhdan kini saya bebas melakukan pelbagai aktiviti tanpa masalah,” kata seorang pengamal makanan tambahan atau suplemen. Ini menunjukkan pengambilan makanan tambahan turut memberi kesan terbaik dan tiada kesan sampingan sekiranya anda memilih yang semulajadi seperti Advanced Joint Health Tablet (AJHT). Pengalaman beliau akibat sakit sendi telah menjejaskan pergerakan beliau sehingga menyebabkan beliau terpaksa berkerusi roda. Namun atas kepercayaan dan keyakinan beliau terhadap  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On August - 19 - 2013 0 Comment

Ahha! Nak share lagilah pasal Joint ni. Nak share sebab 1. promosi, 2. amat berkesan untuk sengal-sengal sendi- bahu, lutut 3. harga murah apabila time promosi, 4. hadiah terbaik untuk parents kita. Hari tu, hubby saya makan Joint ni time sakit sendi bahagian bahu dan sengal-sengal di bahagian pinggang. Masa tu dia sakit sangat-sangat dan kesian juga tengok dia nak bergerak bila time belakang dia sakit. Jadi, dipendekkan crita, saya kasi dia try bagus punya  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On August - 18 - 2013 0 Comment

Hola! Hari ini saya nak share lagi pasal Advanced Joint Heath Tablet (AJHT) yang elok untuk diambil oleh pesakit Gout- Arthritis Gout. Saya petik artikel ini daripada member kami juga iaitu Umi Nazrah. Saya pun nak share jugak kat anda semua bagaimana AJHT ni dapat mengurangkan rasa sakit akibat Gout. ARTHRITIS ADALAH PENYAKIT RADANG PADA SENDI atau tisu sendi yang menunjukkan gejala kesakitan, kekerasan pada sendi dan pembengkakan. Terdapat lebih daripada 100 jenis penyakit artritis.Artritis  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On August - 14 - 2013 0 Comment

Hola! Hari ni dah di kampung dan rasa relaks sikit buat kerja. Walaupun busy nak jalan je. Tak sabar rasanya nak jumpa kawan-kawan lama di kampong ni. Nak lepaks sekejap selepas penat dalam kereta selama 6 jam. Kalau dah jaoh dari rumah, saya akan pastikan membawa cinch tea untuk husband saya manakala Nutriferon untuk sesiapa yang memerlukannya. Husband saya pulak siap pesan AJHT saya jangan lupa bawak. Takut termiss makan pulak nanti. Kebetulan bulan ni  [ Read More ]