Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (6)

Posted by ckyndyg On May - 16 - 2016 0 Comment

Hola! Bulan Mei ni banyak yang berminat nak tahu keistimewaan Collagen Powder Shaklee. Sebab bulan ni promosi Collagen dan istimewanya bila beli sharing 7 orang, harganya boleh kurang daripada biasa. Collagen ni berkesan ke? Terus terang saya katakan, perubahan akan nampak sangat nyata apabila anda guna sachet yang ke-3. Rambut bersinar, kuku cantik, kulit lembap dan lebih halus daripada biasa. Keberkesanannya makin terserlah sekiranya anda guna 15 sachet atau 4 kotak dalam masa 2 bulan.  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On December - 29 - 2014 0 Comment

Ahha! Tampil dengan wajah berkulit bersih, cerah dan berseri akan menambah keyakinan diri kita selain melambangkan corak penjagaan kecantikan seharian. Bagaimanapun, bukan semua  yang diimpikan dapat dilaksanakan kerana segelintir kita mengalami wajah bermasalah  akibat beberapa faktor. Saya percaya mungkin sudah banyak produk dicuba namun ia tidak mampu memberikan kepuasan maksimum bagi menghilangkan kesan jerawat, jeragat,kedutan mahupun kulit kusam dan gelap. Untuk meningkatkan keyakinan diri, mengatasi masalah kulit, anda boleh mencuba untuk mengurangkan pigmen atau jeragat  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On December - 25 - 2014 0 Comment

Ramai orang masih tak percaya yang vitamin Shaklee adalah hasil dari sumber semulajadi. Masih lagi ingat Shaklee tetap guna bahan kimia untuk menghasilkan suplemennya. Padahal setiap suplemen yang dihasilkan merupakan hasil uji kaji oleh berpuluh orang saintis yang mementingkan suplemen yang mesra alam semulajadi. Buktinya, kadang-kadang Shaklee mengalami kehabisan stok beberapa suplemen akibat dari menunggu sumber-sumber semulajadi matang, dapat diguna ataupun diekstrak. Contohnya sekarang, apa yang tiada stok ialah Nutriferon. Ini kerana Shaklee menunggu sumber-sumber  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On December - 18 - 2014 0 Comment

Hola! Bila usia semakin bertambah, kulit pula semakin menyerlah penuaannya. Hehehehe… Bukan nak kata ianya tak baik cuma kita perlu usaha lebih untuk mengekalkan atau melambatkan proses penuaan itu berlaku. Betul tak? Apatah lagi, kolagen pun semakin susut dari hari ke hari. Biasanya kita sendiri akan perasaan bahagian mana wajah akan semakin kurang anjal. Bagi suami isteri yang mesra, suami akan perasan kulit isteri semakin anjal dan lembap serta halus atau sebaliknya. Memang terasa perbezaan  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On December - 17 - 2014 1 Comment

Hola! Adakah anda mengalami masalah jeragat? Melalui pembacaan saya, Vitamin C dapat mencegah jeragat bermaharajalela di kulit muka kita. Kaum wanita sering mengalami masalah ini kerana ia menyebabkan kulit wajah seseorang kelihatan tidak sihat dan menjejaskan penampilan seseorang. Faktor-faktor Jeragat berlaku:- Terdedah pada cahaya matahari yang terik; Pengambilan ubat-ubatan yang mengganggu hormon seperti pil perancang; Penggunaan kosmetik kulit yang bersifat ‘panas’; Keturunan Hormon yang tidak seimbang; Faktor kerja seperti tukang masak yang terdedah kepada bahang api;  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On December - 15 - 2014 Comments Off on Dapatkan Kulit Cantik Berseri-seri

Hola! Sebanyak 33% daripada protein dalam badan adalah protein, manakala 75% kulit terdiri daripada kolagen. Menyedari keperluan kolagen pada wanita khasnya, set vitamin kulit cantik dikatakan dapat memberi kesan penjagaan kulit yang jauh meresap jauh ke dalam untuk membentuk semua keanjalan dan mengembalikan seri wajah. KOLAGEN turut dikenali sebagai PROTEIN, yakni  dikaitkan dengan kesihatan kulit kita. Ia bersama-sama keratin menjadikan kulit anjal dan kuat. Kulit akan kurang kedutan, lebih muda, anjal lagi berseri-seri. Biasanya kita hanya  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On September - 10 - 2014 0 Comment

Ahha! Tahukah Anda? Kolagen membentuk 90% protein matriks tulang-tulang dan 2/3 dewasa tulang rawan artikular. Kehilangan kolagen juga boleh menjejaskan kesihatan tulang-tulang anda dan sendi (tulang-tulang lemah & sendi kaku). Oleh itu Shaklee Collagen Powder menghasilkan kolagen yang sangat istimewa ini. Semakin meningkat usia kita, badan semakin tidak mampu untuk menghasilkan kolagen. Jadi pengambilan Shaklee Collagen Powder boleh bermula seawal umur 25 tahun.   APA ITU COLLAGEN ? Tisu penyambung yang membantu dalam mengekalkan kekuatan dan keanjalan kulit,rambut, kuku, ligamen, otot,  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On July - 4 - 2014 0 Comment

Ahha! Memahami impian wanita yang ingin sentiasa tampil jelita, cantik, kulit halus, awet muda, saya ingin berkongsi tentang suplemen yang dapat membantu mencantikkan kulit sebelum raya menjelang tiba. Suplemen ini bukan sahaja bermanfaat untuk kesihatan tubuh dari dalam bahkan juga untuk kulit terutamanya kulit wajah. Ia akan membuatkan kulit lebih sihat, gebu dan cerah serta lebih anjal. Vivix + Collagen Powder gabungan mantap untuk dapatkan kulit yang cantik, halus, awet muda, lebih anjal, cerah, gebu  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On July - 24 - 2013 0 Comment

Hola! Teringin nak rasa kulit lembap, kulit cantik, kulit lembut, makin anjal, wajah makin tegang dan kesihatan sendi-sendi semakin baik? Tak lain tak bukan yang boleh membantu anda mendapatkan apa yang diingini dalam masa 8 minggu. Saya berani beritahu macam tu sebab dah ada bukti beberapa orang yang mengamalkannya telah memiliki kulit yang sekata, lebih lembap daripada biasa, rambut lebih subur, kulit licin dan rasa halus je. Bahkan berita baik kalau anda berminat nak borong  [ Read More ]

Posted by ckyndyg On December - 24 - 2012 0 Comment

Ahha! Hendak tahu kelebihan menjadi ahli Shaklee? Apabila anda menjadi ahli Shaklee, anda akan mendapat beberapa kelebihan. 1. Membeli suplemen atau produk Shaklee dengan harga ahli. Anda dapat potongan sehingga 15% bagi sesetengah produknya. Setiap pembelian, anda akan diberi points-uv (mengikut peratusan pembelian) akan ditukar kepada wang tunai setiap bulan. Selepas membuat beberapa pembelian, Shaklee akan kira dan beri ganjaran CASH $$$. 2. Berpeluang untuk berbisnes online seperti saya dan rakan-rakan seperjuangan kami di bawah  [ Read More ]